Nå er Elverums-gutten klar for nye utfordringer, og i januar reiser han til Dubai for å være med å kjøre et av de største GT-løpene i verden, 24-hours of Dubai.  

Aleksander har i 2015 utmerket seg på banen først i British GT, med mange gode resultater i sin Ginetta G55. Deretter fikk han mulighet til å kjøre en Le-Mans Prototype bil (LMP3) for den samme bilfabrikkanten. Med en 2.plass sammenlagt i British GT og 2.plass i LMP3 bak seg, har den 23-årige Nordmannen store ambisjoner for neste sesong.

”Sesongen i år har vært bra, og vi har mye å bygge videre på. Vi starter sesongen tidlig neste år, og vi skal kjempe i toppen i Dubai. Med støtte fra Century Motorsport og Ginetta har vi store sjanser for å gjøre et godt resultat, og det er nettopp det vi har tenkt til å gjøre!

Deretter vil vi starte vinter-testing og forberedelser for resten av neste sesong, og vi skal satse for fullt for å toppe sesongen vi har hatt i år.”

Schjerpen er hemmelighetsfull når det gjelder resten av neste sesong, og vil ikke avsløre noe annet enn at det vil bli utenlands satsing også neste sesong.

Løpet i Dubai er 15-16. Januar, og er 10-års jubileet til 24-timers serien.

For mer informasjon:

PR-manager Paul Grogan:

Phone: +353 86 1065 301 | Email: paul.grogan@p1digital.ie

Aleksander Schjerpen:

Phone: +47 901 80 011 |Email: aleks@ats-racing.com

www.ats-racing.com