Til dette løpet hadde Aleksander fått en ny team kompis i svenske Fredrik Blomstedt. Aleksander er 23 år og fra Elverum og kjører i år sin andre sesong i British GT for Ginetta og Century Motorsport.

På lørdag var det trening og kvalifisering, både Fredrik og Aleksander kvalifiserte til 7. startspor i søndagens 2 løp. Det skulle kjøres 1 time i hvert løp.

Søndag startet med samme fine været som det var på lørdag. Først var det en Warm up hvor begge kjørte meget fort.

Teamet valgte Aleksander til å starte løp 1. Aleksander startet bra fra 7. startspor og kjørte seg oppover i feltet. Etter halvkjørt løp byttet Aleksander med Fredrik som kom ut på 3. plass. Det var også plasseringen i mål bak en Lotus og en Aston Martin.

Løp 2 skulle Fredrik starte og det hadde begynt å regne. Det viste seg å være en fordel for guttene fra Skandinavia, som kjørte meget fort på det regnvåte underlaget. Aleksander overtok bilen etter 30 minutter og kjørte ut fra depoet som 3. mann 25 sek bak 2 mann og 40 sek bak førstemann.

Regnet tiltok i styrke og jo våtere det ble jo fortere kjørte Aleksander. Når det var igjen 12 minutter ble løpet stoppet av løpsledelsen som mente at det ikke var forsvarlig å fortsette. Aleksander kom i mål på 2. plass 5 sekunder bak førstemann. Dette var meget sterk kjøring og hele teamet ser fram imot neste løp som går på Donnington Park.