Aleksander Schjerpen fra Elverum har blitt en kjent person i motorsport miljøet i Europa.
Etter en sterk sesong i British GT samt seier i det prestisjefylte 24-timers løpet i Dubai har han imponert både på og av banen.
Schjerpen har vært knyttet til den engelske bilfabrikanten Ginetta i over 3 år nå, og har sammen med disse hatt en rekke sterke resultater i både England og i Europa.

Tidligere denne uken var Schjerpen i Italia for å teste for et nytt bilmerke, nemlig Lamborghini.
Lamborghini har store tradisjoner innenfor motorsporten, og har biler i forskjellige serier rundt om i hele verden.
Nå tyder ting på at Aleksander Schjerpen fra Elverum kan være aktuell for bilmerket fra og med 2017.
 
Testen som Schjerpen deltok på var en lukket test, slik at media og lignende ikke fikk være til stede. Det var kun utvalgte førere som fikk delta på testen som ble arrangert på Adria Raceway, av Lamborghini Motorsport.
 
Schjerpen ønsker ikke å gå ut med detaljer rundt testen.
-”Vi ble kontaktet av Lamborghini fabrikken og fikk invitasjon til denne testen. Det er selvfølgelig en utrolig sjanse for meg å få vise meg frem. Hva som skjer videre får vi bare vente å se, men vi jobber fortsatt med planene for 2017. Jeg setter veldig stor pris på alle som er med å støtter meg, fra samarbeidspartnere til støtteapparatet mitt, det er de som gjør slike ting mulig.”
 
Testen i Italia foregikk på Adria Raceway, like utenfor Venezia.
Bilen Schjerpen testet var en Lamborghini HURACÁN LP 620-2 Super Trofeo. Bilen har en 5,2 liters V10 og yter ca. 620 hestekrefter.