Elverumsgutten var i år den første nordmannen som noensinne har kjørt i den prestisjefylte British GT serien. Noe som er et lite steg på veien mot målet.

-Et delmål er nådd.

I 2013 var målet til Schjerpen å delta  i det Svenske GT mesterskapet. Det målet nådde han, med meget gode resultater. Resultatene var så gode at han ble plukket ut for å teste for den engelske bilfabrikken Ginetta.

Testen gikk så bra at han i 2014 ble den første nordmannen til å signere en fabrikks kontrakt i British GT og nok et delmål ble nådd.

-Tøff konkurranse

British GT regnes for å være blant de tøffeste GT mesterskapene i Europa.

Det er en rekke bil fabrikker som kjører i denne serien, og det er et steg på stigen opp til VM i sportsvogns mesterskapet, som blant annet kjøres på legendariske Le Mans.

-Gjelder å ta de riktige besluttninger

Schjerpen understreker at det ligger utrolig mye hard jobbing bak satsningen, og har i 2014 et stort støtteapparat rundt seg for å kunne yte maks både på og utenfor banen.

”Motorsport er en tøff sport å klare å hevde seg i. Ennå vanskeligere når man kommer i fra lille Norge. Til gjengjeld er det ennå mer motiverende når man klarer å hevde seg, og kjøre med det norske flagget på bilen”

Nå venter en kort off-season, hvor det gjelder å forberede en ny sesong. Foreløpig er det ikke klart hvor Schjerpen ender opp, men det langsiktige målet er klart, han skal til VM i sportsvognracing!