Det var duket for spenning blant deltakerne. Miriam Aasli og Jim Roger Haugom hadde ett mål, og det var seier i klasse 11! Etter brutt løp 90 meter før mål på Telemark, var de veldig klare for å ta med seg seieren denne gangen.

Etter to dager på finalen av årets bilsporttalent, dro Miriam og Jim Roger til Hamar for å kjøre den siste NM runden for denne sesongen.  Mange nye etapper skulle gjøre det ekstra spennende i kampen om de gjeve titlene. Mye tåke og småregn ventet på oss på morgenen, men utover dagen ble det ordentlig rallyvær!

Det skulle kjøres fire etapper før første service og duoen tok ledelsen etter SS1. Bilen fungerte utrolig bra og inn til service ledet de klassen med drøye fem sekunder. De hadde fått et veldig bra utgangspunkt før de tre neste etappene skulle kjøres.

Ut på de siste etappene begynte det å minke med deltakere i klasse 11 og det gjenstod bare Rune Engh og Miriam Aasli. Ledelsen holdt helt inn til mål og det endte med en 25. plass totalt av 76 startende biler. Og klasseseier med 1,09 min ledelse på Engh.

-Jeg er kjempe fornøyd med helgen! Jeg hadde satt meg et mål om å vinne klassen, samtidig var kroppen sliten etter to dager på finalen av bilsporttalentet. Men jeg klarte å omstille meg og fokusere på de rette tingene, og det gjorde at vi klarte å vinne her! Må benytte anledningen til å takke alle de personene og sponsorene som hele tiden står rundt meg og hjelper til. Uten dem hadde jeg ikke fått til noe av det her, smiler en førnøyd Miriam.

Miriam Aasli med Ford Fiesta R2 i 2014

Etter spennende og lærerike dager på Vålerbanen sammen med de andre nominerte til årets bilsporttalent 2013, offentliggjorde Miriam Aasli sin satsningsplan for de neste tre årene.

Hun har kjøpt Frank Tore Larsen sin Ford Fiesta R2 og skal kjøre den neste sesong.
Bilen er under oppbygning med nytt karosseri og bur etter en rulling på Telemark. Det gjør at hun stiller til start i en ny bil på Sigdal i 2014!

-Jeg er utrolig takknemlig for alle de personene som står rundt meg og er med på å gjøre denne drømmen virkelig! Vi har jobbet veldig hardt for å få til denne satsningen og jeg gleder meg til å begynne å trene med den nye bilen, sier Miriam.