Malin og Jarle stilte til start under årets utgave av Rally Larvik. 2 spesialprøver skulle kjøres 2 ganger på asfalt underlag. Rally Larvik har ikke blitt kjørt siden løpet ble stoppet i 2009 og denne utgaven var det et sprintrally. Det ble kjørt 2 kjente prøver - Gåsholt og Hvarnes.

På gjennomkjøring av etappene på lørdags morgen var ikke Malin helt i form og et par stopp måtte til inne på prøvene under noteskriving.

Etter dette bestemte duoen seg for å pakke sammen, men et lite stopp på Esso`n på Kvelde med innkjøp av Paracet og vann. En liten blund på øye så hadde Malin lyst til å forsette. Det ble byttet til Regnhjul rett før start da det reinet bare mer og mer.

De kom i gang på SS 1 og notelesingen fungerte sånn passe bra, etter en lang transport til ss 2 så var de klare igjen. Teamet kunne noterte 2. tid totalt.

- Det tørket litt opp men ennå var det fuktige veier som vi skulle kjøre på nytt. Der satt vi beste tid på ss 3 og klemte til med beste tid også på ss 4, forteller Jarle.

Avstand opp til totalvinner var kun 0,6 sekunder etter 4 kjørte prøver Nok en gang vant Malin og Jarle nasjonal klasse i Larvik noe Jarle også gjorde i 2007 og 2008. Da hadde løpet NM status.

- Vi har litt øving igjen på noter under raske forhold, så vi melder oss på neste år også, avslutter Jarle.