Første runde av Norges Cupen er gjennomført på Elgane i Rogaland. Tradisjonen tro har den blitt gjennomført i Palmehelga som var veldig tidlig i år. Løpet ble kjørt på en proff måte som de alltid gjør på Elgane.

Det var med stor spenning før start for hvordan det ville gå. Da det har vært litt for lite trenings vinter pga for mye snø på bana hjemme i Ålesund.

Oliver #54 klemte til fra start å var klart raskest gjennom både trenning og de 3 heat som ble kjørt.

Han stiller i år i klasse 100ccm. En klasse som beklagelig vis har hatt litt nedgang i startende de siste åra.

Odin #69 som er nå i sin andre sesong i klasse 3 250ccm. Den størst klassen i Norge fortiden. Odin hadde satt seg ambisiøse mål før løpet. Odin viste fine raske takter under trening med bekymrede formaninger om overforbruk av krefter under trening. Heat 1 gikk bra, kom inn som nr 2. Heat 2. Var en liten dårlig start men kom seg opp på en 3. til slutt. Heat 3. Knall start ut som nr 2. Men var uheldig å fikk dradd ut nødstoppen. Havnet ned som nr 7. Avanserte sakte men sikkert opp på en en 3.plass med en avstand på ca 300 m frem til 1 og andre plass. Ble det konkluder med 3. er bra. Det var ca 6 runder igjen. Fant Odin superkrefter å la skikkelig inn høygiret. Noe som gav nytt håp og en skikkelig test på fars blodpumpe. 3 runder før slutt tok han ledelsen som han beholdt til slutt å da opparbeidet seg en ledelse på ca 300m. Fantastisk kjøring og kjempe fin underholdning! Siden det var likt fordelt på plassering mellom de 3 beste. Er det siste heatet viktigst å Odin tok seieren i dette løpet. Odins første seier i klasse 3!

Foto: Privat