Rally Telemark går av stabelen lørdag 4.oktober, og har fire etapper som skal kjøres to ganger. I forkant av arrangementet har en rekke mennesker jobbet iherdig for å gjøre i stand til rallyfest.

– Det er fantastisk nok en gang å se at vi kan samle sammen våre trofaste nøkkelpersoner som stiller opp for rallysporten slik at vi kan få arrangert Rally Telemark. Her i Telemark og ikke minst i Notodden kommune har vi blitt tatt imot med åpne armer, og når det gjelder grunneiere og berørte har vi aldri før møtt så mange imøtekommende og positive mennesker som her i distriktet, sier løpsleder Petter Stenseng.

Setter Notodden på kartet
Ordfører Jørn Christensen i Notodden synes det er et godt tiltak som bidrar til å sette byen positivt på kartet.

– Det er veldig hyggelig også i år å kunne ønske Rally Telemark velkommen til ny fartsfest i Notodden. Vi er stolte av at arrangementet igjen legges til Notodden, sier Christensen.

El-rally for barn
Forrige helg arrangerte lokalavdelingene Notodden, Nedre Vestre Telemark og Asker og Bærum, Tuvenrallyet for barn på Tuvensenteret på Notodden. Det ble satt opp en egen bane på senterets parkeringsplass og 135 barn deltok i minirallyet med elektriske biler. Hovedpremien var en elektrisk bil for barn mellom 4 og 8 år.

– Vi hadde en fin dag på Tuvensenteret, og vi fikk snakket med foreldre og besteforelder om sikring av barn i bil, trafikksikkert og holdninger i trafikken Vi fikk også litt PR rundt Rally Telemark, forteller Vidar Holum, presseansvarlig for Rally Telemark.