Tvedt oppdaget fort på fredagens trening at denne banen kom til å by på problemer, motoren begynte å gå varm etter få runder. Dette på grunn av banens karakteristikk som betydde lave hastigheter og lite kjøling, samt at giringen stemte dårlig og bilen lå altfor ofte på høye turtall.

I tillegg til disse problemene måtte Tvedt kjøre på brukte dekk denne helgen da budsjettet var brukt opp, og dekk har veldig mye å bety i denne sammenhengen. Han klarte dermed ikke å utfordre Ginettaene denne gang, og ble nummer tre under kvalifiseringen. Det ble kjørt sammen med tre andre klasser denne helgen og totalt i feltet ble Tvedt nummer 5.

Tvedt fikk en grei start i første finale, og kom ut som nummer tre. På grunn av sammenslåingen med de forskjellige danske klassene, var det fem/seks biler som lå samlet og kjørte omtrent like fort, og dette burde dermed by på mye fighting. Men for Tvedt sin del ble dette problematisk da den varme luften fra bilene rett foran gjorde at motoren raskt ble overopphetet. Han forsøkte så godt han kunne å finne ren og kald luft for å holde temperaturen nede, men måtte tilslutt bare roe ned tempoet og sørge for å få litt avstand til bilene foran for å i det hele tatt komme i mål med hel bil. Tvedt kom dermed i mål på sjetteplass totalt, og tredje i GT.

Foran den andre finalen gjorde teamet tiltak for å prøve å holde temperaturen nede, men dette hjalp ikke spesielt mye. Tvedt måtte fremdeles kjøre på lave turtall for å holde tempen noenlunde, og måtte holde avstand til bilene foran. Han fikk dermed ikke mulighet til å avansere, og kom i mål på samme plassering som første finale.

Til den tredje finalen var det ikke mye som kunne gjøres, og det gjaldt bare å komme i mål og sikre poeng i NM sammendraget. Tvedt fikk nok en gang tredjeplass i GT klassen, men hadde ikke mulighet til å utfordre Ginettaene foran seg.

- Totalt sett ble det en skuffende helg for min del, og det ser ut som om sjansene til en NM-tittel forsvant denne helgen. Det positive er at jeg har sikret tredjeplassen i NM, og det er dermed usikkert på om vi stiller opp på Våler den 14.-15. september. Alle midler er brukt opp, og jeg har ikke så mye å vinne på å delta, men dette skal vurderes nøye, forteller Tvedt.