- Dette har bare vært en helt fantastisk helg, forteller Mads. – Vi startet litt forsiktig på fredag, hadde uhellet i Argentina i tankene, men etter hvert som selvtilliten kom tilbake kom også rytmen, og da var det bare å kjøre. Lørdag hadde vi fighten med Andreas Mikkelsen, og målet var og holde han bak seg. Riktignok fikk han problemer på ettermiddagen, men vi hadde ingen problemer med å kjøre på hans split-tider og viste at vi kunne kjøre på om det skulle bli nødvendig. Etter punkteringen til Latvala ble strategien og holde han bak seg, og det fulgte vi til punkt og prikke i dag.

Totalt er det kjørt 17 krevende prøver, inkludert to gjennomkjøringer av sesongens hittil lengste prøve på 59,13km. Mads kjørte inn til gode tider på begge gjennomkjøringene. Mads og Jonas har i tillegg vært raskest gjennom to fartsprøver.
 
Henning Solberg, som har kjørt en Ford Fiesta RS WRC med Pirelli dekk, kjørte i dag inn til en syvende plass sammenlagt. Bilen har fungert perfekt hele helgen, og Henning var godt fornøyd med resultatet.
 
- Dette var jo bare mitt andre grusløp med en WRC bil på nesten to år, så kan ikke si annet enn at jeg er godt fornøyd, forteller Henning. – Vi hadde noen små-greier på fredag, men så fort vi fant ut av det, så har kjøringen gått helt greit. Men jeg kjenner forholdene her på Sardinia godt, og vet at skal man komme i mål så kan man ihvertfall ikke pushe over evne, så har valgt å kjøre sikkert og greit hele helgen. Og syvende plassen er jo ganske bra! Jeg håper neste løp blir Polen, og jeg jobber iherdig for å alt på plass til start!
 
Neste løp på VM kalenderen er Rally Polen, som kjøres 27 – 29 juni.
 
 
Resultat totalt Rally Italia Sardinia 2014
1. Ogier, VW
2. Mads Østberg, Citroën +1.23,1
3. Latvala, VW +1.32,8
4. Mikkelsen, VW +2.39,3
5. Evans, Ford +4.41,8
6. Prokop, Ford +6.05,3
7. Solberg, Ford +7.15,8
8. Kubica, Ford +12.19,0
9. Bertelli, Ford +15.22,1
10. Al Qassimi, Citroën +16.49,3