Banen ble satt opp på en utfordrende måte, slik at førerne virkelig måtte tenke seg om når de kjørte. Mange gikk gjennom løypen flere ganger før start, det var veiskiller hvor de skulle en gang til høyre og neste til venstre. Løypen gikk gjennom målgården, og førerne fikk splitt-tider underveis. Dette gjorde at publikum og deltagere kunne se hvordan føreren lå an i forhold til sin egen tid. Mange førere uttalte at de syntes løypen var artig.

På netthandel kan en få kjøpt masse nyttig og når det kommer en fullblodsradar for en billig penge er det jo muligheter for å brukes i autoslalom sammenheng, det ble satt opp en ""raderkontroll i 50-sonen"" på enden av en langstrekke. Snittfarten ble målt til rundt 80km/t,men dagens høyeste hastighet ble målt av en ivrige kontrollant til 93 km/t.
I klasse 1 stakk Harald Molvik av med en meget klar seier på hele 9 sekunder totalt foran Tore Korneliussen. Harald kjørte inn på. 4.17.69, med en klasse 1 bil er det meget bra og hadde holdt til en 4.plass i klasse 2. Hans Aga fikset Stord`s ære med en god 3.plass
I klasse 2 stilte 11 deltagere og for noen ble det ikke helt lett og finne veien utpå en krevende bane, det ble noen feilkjøringer og berøringer. Her fikset Steffen Mythe strike med hele 9 berøringer på en runde.
Geir Hatland var uovervinnelig denne helgen og klinte til med enda en god og fortjent seier. Med bestetid på 1.59.10 ble det en klar seier i superfinalen foran Bjørnar Embre tok en flott 2.plass, mafiavogna var endelig klar igjen etter gårdsdagens ødeleggelser og Kimmen sikret en god 3.plass foran Leifen. Flott kjørt alle sammen.

Terje var også høytsvevende og hadde fått låne seg en lift for og få oversikt over hele banen og gjore en flott jobb som speaker.

Premieringen i Superfinalen ble det fulgt opp med samme type premier som i fjor. I tillegg til pokaler til 1/3 dels deltakere, vinnerne fikk gavekort til neste års Bergenscup. Vinneren fikk 3 stk. gratis løp i Bergenscupen, andremann fikk 2 stk. gratis løp, og tredjemann fikk 1. stk. gratis løp. I tillegg ble det delt ut et gavekort på 1 stk. gratis løp til den som ble trekt. her vant Andre F. Vi gratulerer alle vinnerne!

Nå er det bare og lade opp til NM i autoslalom som NAF Nordhordland inviterer til lørdag 20/9-14.

Les mer om neste løp her.