Dette løpet var kun tellende i den norske serien, men det deltok allikevel noen dansker for å bli kjent med banen før løpet som skal gå på samme bane senere i høst, som da er tellende i både den danske og norske serien.

På treningen lørdag var det mye regnvær og vanskelige forhold. Dette stilte høye krav til sjåførene. Jeg viste tidlig at jeg hadde god fart, og kjørte raskest av alle under treningsomgangene. Jeg hadde en avkjøring i siste treningspass, der det ble noen skader på bilen, men vi klarte å fikse dette før tidskvalifiseringen.

På tidskvalifiseringen var det også regnvær, her kjørte jeg inn til en fin andreplass rett bak teamkompis Sebastian Årvik. Dermed startet jeg på andre startspor i første finale. Her fikk jeg en fin start og kjørte rett opp i ledelse. Jeg hadde bra fart, og dro fra resten av feltet, og kjørte til slutt inn til en overlegen seier med en hel langside bak til danske Anders Fjordback som kom inn på andreplass.

Til finale to ble fire av de første fra finale en snudd. Dermed startet jeg fra fjerde startspor. Jeg visste at jeg hadde bra fart, og brukte samme taktikk som i første finale. Jeg hadde en fantastisk start, og gikk rett opp på tredje plass. Etter to fine forbikjøringer var jeg oppe i ledelse. Også denne gangen kjørte jeg rett fra de andre. Ingen klarte å henge på, og jeg kjørte også i denne finalen inn til en fantastisk førsteplass, med enda større margin enn i første finale.

Jeg leder nå NTCC-mesterskapet, og har vist at jeg har farten inne på denne banen, før danskene kommer til Norge om to løp for å kjempe om viktige poeng den 15. september.