I helgen var British GT tilbake etter et sommeropphold. Denne gangen var løpet på Brands Hatch i England, og 31 biler stilte til start. Det ble kjørt på den lngste sløyfa som er 3,9 km lang med store høydeforskjeller.

 Aleksander Schjerpen, 22år fra Elverum kjører for Century Motorsporti en Ginetta G55 i GT4 klassen. Aleksander deler bil med danske Morten Dons, og sammen har de hatt en meget sterk debut sesong i British GT.
Denne helgen begynte med litt blandende resultater for Aleksander og Morten. På treningene satte begge noen sterke rundetider. I kvalet deles kjøringen inn i 15.min på hver sjåfør og tiden sammenlagt avgjør hvor man starter. Aleksander var først ut og satte en runde, men på hans andre og siste forsøk traff han olje som kom fra en av bilene foran, han skled ut på gresset og tapte mange sekunder. Morten hadde også noen utfordringer på kvalet og de endte derfor i sjuende startspor.
Aleksander startet løpet som gikk over 2 timer. Han viste fort hvor skapet skulle stå, og etter bare få runder lå han på 4.plass. Etter noe Aleks beskriver som hans hardeste løp kjørte han seg opp til 2.plass før han kom inn for å bytte sjåfør med Morten. Morten holdt godt tempo, ogpallplass var så godt som sikkret. Da det var igjen 6 min,skjedde det noe medstyringen på Ginettaen.
Aleksander og Morten endte tilslutt på 5.plass i løpet, noe som gjør at de fortsatt ligger på 4.plass i sammendraget før finalen som går på Donington Park om to uker.
­‐"En utrolig tøff helg, jeg er veldig fornøyd med egen innsats. Både Morten og jeg viste konkurentene at vi har farten inne, og kommer til å kjempe om 2 uker, forteller Aleksander.