Jarle forteller:

-Lørdag den 21.mai ble Sydsprinten arrangert på Skandinavisk Trafikksenter i Kristiansand. Det var 28 biler til start i løpet og jeg hadde med meg min datter Malin med som kartleser. Det skulle kjøres 3 ss av 4 runder hver. Været som møtte oss på lørdags morgen var vått og det var meldt mer nedbør utover dagen. Det var bare å sette på regndekk og starte for fullt og øke etter hvert!

Det var glatt og vanskelig å få feste i de første rundene, men det gikk bedre etter hvert og vi fikk fin flyt. Vi kjørte inn til en total bestetid i første runde, men det lå en 4wd bare 2 sek etter oss. Så her var det bare å satse videre. På 2ss så var det fortsatt mye regn og vanskelige forhold, men vi fikk feste og kjørte bra. I den ene svingen fikk vi sleng på bilen og traff en betongkloss. Det holdt på å koste oss en felg, men det gikk heldigvis bra. Vi fikk en bra tid på SS2 også, leder nå med 6 sek på 4wd som ligger på 2.plass.

Ble litt nerver på siste SS3, men det var å kjøre på og holde seg på veien. Kjørte en bra ss3 og får en 2.tid. Dermed så vinner vi klasse 10 og vi blir total vinner av Sydsprinten 2016.

Et veldig bra arrangement av KNA Aust Agder. Kommer gjerne tilbake neste år, da satser vi på bedre vær, avslutter han.