Arne forteller:

"De to første rundene av årets Norgescup historie.  Resultatene ble ikke helt som forventet for Team Lightfoot, da flere små tekniske problemer satte sitt preg på løpet for oss.

Første løp begynte bra og vi lå i tet etter 2 kjørte baner.  Etter målgang i bane 2 revnet en kjøleslange til automaten og kassa tømte seg helt for olje på veil til depotet.  Måtte få hjelp til å få bilen inn på depotplass og tiden ble for knapp til å rekke neste bane.  Vi mister derfor hele 350 poeng  og var ute av kampen om pallplass.  Endte til slutt på sjetteplass etter å ha vært nede på niende.

Også i andre løp ble det dramatikk.  Allerede i det jeg skulle kjøre fram til start i bane 1 steg temperaturen i motoren og det viste seg at den elektriske vannpumpen hadde sluttet å gå.  Prøvde febrilsk å resette sikringer og banke på pumpen uten hell, stoppet motoren mens jeg ventet på startsignal og fikk kjølt den ned litt.  Det var en forholdsvis enkel bane, kjørte med et øye på temperaturmåleren og det andre på banen.  Tok meg til mål med motoren akkurat under kokepunkt og begynte å lete etter feil.  Fikk i gang pumpen igjen og rakk bane 2.

I tredje bane som var lang og med flere trange porter dukket feilen igjen opp.  For mye oppmerksomhet på instrumentene i bilen gjorde at jeg passerte en port feil og ble dømt ut av bane etter 190 poeng.  Trodde selv jeg hadde kjørt riktig og med full score, men den gang ei.  Datt da ned til 4. plass, men klarte å hente meg opp igjen til en hederlig 2. plass, avslutter han"  

Mer om Team Lightfoot