-Treningen gikk fint, og kom fort inn i rytmen. Bilen føltes veldig lik den gamle, så det gikk ikke lang tid før jeg klarte å presse rundetidene ned, og være raskest i klassen, forteller Tvedt.

Tidkjøringen gikk som forhåpet, tok Bjørn pole med tiden 58.8, ca halvsekundet foran Arild Riise i sin Porsche 996. Han ser seg svært fornøyd med å klare bestetid med en bil som har nær 100hk mindre enn flere av konkurrentene.

-Starten i første finale var udramatisk. Kom ut rett foran Riise, og presset hardt for å tidlig opparbeide meg ett forsprang for å unngå at han fikk mulighet til å prøve seg på ett forbikjøringsforsøk med sin motorsterke Porsche. Gjorde ett feilfritt løp, og kom først i mål rett over 3 sekund foran Riise. En perfekt start på sesongen, sier er glad Bjørn Tvedt.

Like før den andre finalen ble det svært usikkert med været. Det hadde regnet tidligere på dagen og var veldig overskyet, men var ikke så alt for mye vann på banen. Teamet valgte dermed å montere ett sett med gamle harde regndekk, som forhåpentligvis skulle tåle å bli kjørt litt på tørr asfalt. Startet finalen fra 6. spor, da rekkefølgen på de 6 beste blir snudd om i forhold til resultatet i den foregående finalen. Bjørn fikk en god start, og kom rett opp på 3. plassen bak Bjørn Olaf Wiik i en Honda NSX. De hadde en fin fight noen runder før Bjørn kom forbi, og imellomtiden hadde Per Øyvind Seeberg i en Porsche 996 fått ett stort forsprang på ca 7 sek. Bjørn presset hardt på for å ta innpå ham, men løpet var akkurat 1 runde for kort til at han klarte å sette inn noe angrep. Bjørn passerte målstreken som nr. 2, kun 7/10 sek. bak Seeberg.

-Veldig fornøyd med dette resultatet siden jeg hadde startet løpet nede på 6. plass, sier Tvedt.

Tvedt skulle starte som nr 5 i den 3. og siste finalen, og nå var det begynt å regne såpass at det ikke var noen tvil. Teamet monterte de riktige regndekkene, og satset på at regnet ville vare. I starten ble det veldig trangt, og Bjørn turde ikke ta de store sjansene. Han kom derfor ut av første sving én plass lenger bak enn han startet, og måtte starte jakten på de 5 foran. Bjørn plukket en etter en, og etter 3-4 runder hadde han kommet seg opp på 2. plass. Foran lå Jesper Møller Jensen i en Porsche 996, og siden han hadde hatt fri bane fra første sving, hadde han fått seg ett solid forsprang. BJørn presset igjen hardt på for å ta ham igjen, og nærmet seg litt og litt for hver runde. Men heller ikke denne gang klarte han å komme nær nok før målflagget kom, og passerte da mållinjen på 2. plass like bak Jensen

Totalt sett en svært vellykket helg, og leder nå NM. Neste runde blir på Rudskogen den 8.-9. Juni, og ser virkelig fram til dette, avslutter Bjørn Tvedt.