Runden på Kinnekulle ble en suksess med bestetid i kvalet, seier i første finale, 2. plass i andre finale, og seier igjen i den tredje finalen for Bjørn Tvedt fra NAF Haugesund. I tillegg satte han raskeste rundetid i samtlige finaler, og leder nå NM med ganske god margin. 

Tvedt startet første finale fra beste startspor. Han fikk en god start og tok ledelsen. Han bare dro ifra resten av feltet og vant løpet med god margin!

- Jeg måtte starte i 6. startspor i finale to som ble kjørt i regnvær. Fikk nok en gang en god start og var oppe på 4 etter første sving. Kjørte forbi de neste to konkurrentene ganske kjapt, og lå rett bak Ole William Nærsnes i hans Porsche 996. Kjørte raskere enn ham, men klarte ikke å komme forbi. Kjørte inn til en god 2. plass, forteller Tvedt.

 Bjørn startet i 5. startspor i den 3. finalen og fikk nok en gang en god start. Han var raskt oppe på 2. plass bak Eivind Nernes i Seat Supercopa, og tok seg forbi etter ett par runder. Dro ifra resten av feltet, og vant løpet med god margin. Det ble en perfekt avslutning på en god helg, og en solid ledelse i NM sammendraget. 

-Det gjenstår fremdeles to helger, og dessverre ser det ut til at vi må stå over neste runde som går på Rudskogen i midten av August. I årets NM er det slik at 15 av 18 finaler er tellende i sammendraget, men ideelt sett hadde det beste vært å kjøre samtlige finaler og strøket de tre dårligste. Dette har vi ikke økonomi til, så dermed velger vi å stå over løpet på den banen vi er minst konkurransedyktige på, forklarer Tvedt.

-Det blir uansett en spennende sesongavslutning på Vålerbanen i September, og skal gjøre så godt vi kan for å sikre NM tittelen i år igjen, avslutter han.