Årets Norgesmesterskap er over, og Bjørn klatret nok en gang til topps etter en dramatisk avslutning på sesongen. Han var avhengig av å holde Ole William Nærsnes bak seg for å sikre NM-tittelen, og alt holdt på å gå galt da han ble kjørt av banen av Odd Rune Nærsnes (Ole Williams far) i første sving i helgens 2. Finale. Den første finalen vant han forøvrig foran Ole W.

Bjørn forteller:

"Etter påkjørselen havnet jeg langt ute i sanden, men klarte heldigvis å komme meg ut på banen igjen av egen maskin. Men havnet nesten helt sist i det 23 biler store feltet, og fikk en stor utfordring med å hente inn igjen det tapte. Kjørte mitt livs løp, og endte tilslutt som nr 3, etter å ha satt løpets desidert raskeste rundetid, og også personlig rekord på Vålerbanen. Tok dermed viktige poeng, og lå fortsatt foran Ole William i sammendraget. Startet som nr 4 i den siste og avgjørende finalen, fikk en god start og var oppe i ledelse etter 2 runder. Kjørte for fullt i alle løpets 15 runder, og vant tilslutt med god margin ned til Ole W. på 2. plass. Og slik ble det også sammenlagt i NM. Meg som vinner, Ole W. på 2. og Arild Riise på en fin 3. plass."

Etter 5 sesonger med Seat Leon i GT3, hvor dette har resultert i en 2. plass, en 3. plass og 2 NM-titler, legger han nå bilen ut for salg. Foreløpig har de ingen planer for hva de gjør videre, alt avhenger av salg av bilen og evt. muligheter som dukker opp.

-Mer info kommer så snart som mulig, sier Bjørn.

Bjørn og teamet etter nok en gang en stor takk til alle som har bidratt til å gjøre dette mulig!

Følg Tvedt Racing på Facebook