Pappa Tore oppsummerer løper slik:

Team Fjelle stilte til start i Danske Møldrup 20.august.
Været var ikke av det beste, men holdt seg noen lunde greit i begynnelsen av dagen. Banen holdt seg imponeredes bra selv med litt regn. Været var perfekt timet for vår del. Når Odin var ferdig med siste heat åpnet slusen seg og vi fikk skylt utstyret med naturlig spyling.

Oliver kvalifiserte seg inn på en 6.plass en plassering han holdt i de to påfølgende heat. I konkurranse med så raske konkurrenter er dette en flott plassering og vi er kjempe fornøyd med å ha fullført,å alt fungerte perfekt for en gang skyld.

Oliver har hatt sin del med tekniske problemer i år, så dette var gøy.

Odin hadde en kjempe fin kvalifisering med 2.raskeste tid. Som viser  hvor rask han kan være når alt fungerer.

Heat 1 fikk Odin en dårlig start men kjøre seg opp til en 4 plass. Han klaget på Atv som ikke ikke dro skikkelig. Men det var lite å finne ut av i den korte pausen. 2 Heat slet han videre med atv som ikke dro skikkelig. Noe som i ettertid viste seg å være Clutchen som sluret/subbet,  som nok beklagelig vis må settes delvis på mekaniker kontoen.

Sammenlagt ble det totalt en 4.plass som det står bra respekt av å dra i land med en slurende clutch.

Da er det etter planen Slagelse 3.September som er neste som står for tur. Det spøker litt om vi klarer å stille, men vi legger ned en stor innsatt for å se om kabalen går opp tilslutt, avslutter han.