Det ble en våt NM-runde på Grenland motorstadion i helgen. Det var nødvendig med regndress før første trening på lørdag.

Det er en lang og rask bane i Skien, Kim gledet seg stort. Kim og teamet hadde ikke funnet noe godt regn oppsett før løpet, så de tok en sjangs og justerte mye både på bredde,høyde og mykhet. Dette viste seg å virke, så Kim var med toppen i heatene sine.

Det var litt småfeil på crosskarten i starten. Gasswiren og dårlige bremser viste seg å være problemet, teamet løste disse feilene raskt.

Kim fikk opp et godt tempo i gjørma,men hadde litt uflaks og ble litt for ivrig så det ble en 3.plass i 1. og 2. heat og 6. i siste heat.  Etter 1.omgang ble banen gjort om på grunn av dårlig underlag som forårsaket hele 4 rullinger. Mye nedbør gjorde forholdene krevende å kjøre på, så en god start var avgjørende denne helga. Crosskartens oppsett var bra hele helgen så var ikke mye omgjøringen som skulle til, teamet kunne se over den og vaske mellom heatene.

Etter en uheldig 3.omgangen ble det 5.spor i B-finalen. Da starten gikk fusket crosskarten de første meterne så Kim kom sist ut. Det blir trangt inn i første sving, men Kim fant en vei  på innern og tjente opp igjen den dårlige starten. Han ble innblandet i en liten kollisjon etter alternativsporet, men fikk ingen skader på crosskarten og tapte ikke mye.

- Jeg kjørte meg oppover i finalen og kom inn til en  fin 3.plass. Jeg er stort sett fornøyd med helga, men gjorde noen sure feil underveis, forteller Kim.