NAF Verksted 

Vi utfører både service og reparasjoner gjennom vår nye tjeneste NAF Verksted.

Vi fikser de vanligste feilene på de fleste biler og utfører service i henhold til bilprodusentenes retningslinjer.

Vi er der for medlemmene! Vi gir deg råd og et godt, oversiktlig tilbud du enkelt kan sammenlikne mot andre slik at du finner beste og rimeligste løsning for deg.

Snakk med oss neste gang du er på NAF Senteret, vi gir deg gjerne et godt tilbud på service eller reparasjon – og er du medlem får du 20% rabatt på arbeidet.

Trenger du leiebil, mens vi tar vare på bilen?
Medlemspris 399,- Ord. pris 499,-

Har du spørsmål om vår nye tjeneste NAF Verksted, ring: 23213156 eller kom innom for en prat.

NAF-tester

Skal du selge eller kjøpe bil, tilbyr NAF Senter Ålesund omfattende tilstandsrapporter. I tillegg kan vi sjekke bilen din for feil og mangler før garantien går ut, driftstest for et godt vedlikehold og vedlikeholdstjenester som skift av olje, vindusviskere og batteri.


EU-kontroll


Vi er opptatt av trafikksikkerhet og står klar til å kontrollere ditt kjøretøy. Hos NAF får du fast timeavtale slik at du slipper å sette fra deg bilen hele dagen. Kontrollen tar ca 40-45 minutter, avhengig av biltype. Slapp av med en gratis kopp kaffe mens du venter.

Slik kommer du deg hit

Kommer du fra vest/sør følg Økernveien og ta 1. avkjøring til høyre i rundkjøringen ved Bilia på Økern. Kjør over broen og ta 1. avkjøring til venstre, ta så til høyre og NAF Senteret ligger da i enden av veien.Kommer du fra nord/øst via Ring 3/Rv150 ta avkjøringen mot rv163/Økern/Tøyen/Stovner. Følg så rett frem på Økernveien mot gamle Oslo, i den 4. rundkjøringen tar du 3. avkjøring. Ta så første vei til venstre mot Haslevangen og ta så til høyre, NAF senteret ligger da i enden av veien. 

Slik reiser du med kollektiv: Det er gode buss og t-baneforbindelser kun 11 min unna NAF Senteret på Haslevangen.
Se kart med kollektivforbindelser (pdf)