Hopp til hovedinnhold

Inspirerende og trygg norgesferie med NAF og DNT

I sommer har Norges Automobil-Forbund (NAF) og Den Norske Turistforening (DNT) gått sammen for å hjelpe alle som ønsker å få det beste ut av norgesferien. Her finner du inspirasjon til ferieturer du ikke kommer til å glemme, både langs vei og sti. 

En litt annerledes sommer

Koronautbruddet gjør sommeren 2020 litt annerledes. Mange må legge om planene og ønsker minnerike opplevelser i hjemlandet. Både NAF og DNT har lange tradisjoner for å hjelpe og inspirere folk til trygge reiser og gode opplevelser i Norge. Nå setter vi sammen vår kunnskap om alt Norge har å by på, blant fjell og langs fjorder. Resultatet er de beste turtipsene, som kan hjelpe deg til å gjøre norgesferien til et minne for livet.

Elbil-vennlige turforslag i sommer

På ett og samme sted finner du nå informasjon om kjøreruten, hva du kan se og oppleve langs veien og hvilke turmuligheter og DNT-hytter du finner når du kommer frem. Her finner du alt du trenger å vite for å planlegge norgesferien din, både om de populære turiststedene og de skjulte perlene.

Cecilie Skogs turtips til hele familien!

Cecilie Skog er en av verdens fremste eventyrere og tureksperter. Nå deler tobarnsmoren sine 12 lure triks med deg – for å sørge for at både store og små får tidenes sommerferie i norsk natur.

Frihet og trygghet for deg langs veien som NAF-medlem med elbil

    • NAF Ladebrikke med tilgang til hurtigladere over hele landet
    • Rabatt hos de fleste ladeoperatører gjennom NAF Extra og ytterligere rabatt hos Circle K
    • Veihjelp uansett årsak 24/7
    • Rabatter på leiebil, overnatting, spisesteder og opplevelser

Sammen viser vi folk veien ut i naturen med elbil

Bevisstheten og kunnskapen rundt bærekraft er økende, og mange ønsker å bidra. Ved å bruke våre tips er det lettere å ta hele landet i bruk som ferieland i sommer. Da kan du bidra til mindre slitasje på de mest kjente stedene og til at flere lokalsamfunn får feriegjester på besøk.

Nasjonale turistveger

Med forseggjorte rasteplasser og utsiktspunkt er Nasjonale turistveger en attraksjon for alle på bilferie i Norge. Her kan du se vakker norsk natur på sitt beste.

Se de 18 unike veistrekningene

Slik blir DNT-sommeren

I tråd med nåværende smittesituasjon oppdateres hyttereglene, men husk at du fortsatt må bestille plass i sommer.