Vi deler vår kunnskap!

Disse spørsmålene, og en mengde andre, vet NAF-ekspertene mye om. NAF bistår sine medlemmer, og hjelper om nødvendig til i retten om ikke medlemmet når fram.

28. oktober deler ekspertene sine kunnskaper med alle, og du kan stille spørsmål! Nederst på denne siden finner du et skjema der du skriver inn navn og e-post. Dette kan du gjøre allerede nå, og fram til klokka 16 den 28. oktober. Mellom klokka 16 og 19 vil vi svare på spørsmålene, og publisere dem fortløpende på denne siden.

Du spør, vi svarer!

Hvordan ordner man eierskifte på en bil som har tilhørt en avdød slektning? Kan jeg få juridisk hjelp dersom jeg blir skadet i en ulykke, og kan man klage på erstatningen? Dekkes rustskader av garantien, og hva er forskjell på garanti og reklamasjon? Hva gjør jeg hvis jeg har mistanke om at verkstedet har fikset på noe som ikke var i stykker på bilen? Hvordan selger jeg bil privat på tryggest måte? Går det an å spørre bilselgeren om å få ta en NAF-test av bruktbilen jeg vil kjøpe?

Dette er bare eksempler på hva du kan spørre om, og som våre eksperter besvarer ofte for medlemmene.

Du er «delvis anonym»

Vi forbeholder oss retten til å publisere spørsmålene og svarene, men vil bare bruke fornavnet på deg som avsender. Det betyr at du er delvis anonym.

Avhengig av mengden spørsmål og relevans, vil vi sile ut spørsmål som blir publisert. Vi vil for eksempel ikke publisere helt like spørsmål.

Disse ekspertene svarer deg under nettmøtet:

  • Audun Bergerud, teknisk konsulent
  • Tom Andre Nilsen, teknisk konsulent
  • Jens Christian Riege, advokat
  • Ine Jortun, advokat
  • Silje Meek, advokat
  • Vigdis Svennungsen, advokat/seksjonsleder