Den store fordelen med leasing er at du får en ny og trafikksikker bil som du vet hva du skal betale for. Vanligvis er avtalen at du skal leie bilen i tre eller fire år. Årlig kjørelengde er som oftest 15 000 kilometer. 

Derfor er det viktig å tenke gjennom dine egne behov de neste årene. Vil den bilen du har tenkt å lease være praktisk i din livssituasjon de neste tre årene? For å sette det på spissen er det ikke lurt å binde seg til en liten, sportslig bil dersom kona er gravid. Det kan også være at et jobbytte kan føre til at du kommer til å kjøre bilen mer enn det du først tenkte. Da er det fort gjort å overskride kjørelengden som er avtalt i leasing-kontrakten. Og det koster som oftest dyrt å gjøre. 

NAF leasingtilbud til medlemmene er smidig 

NAF Swap Lease

Tesla_Model_3_Leaseplan.jpg

Med NAF Lease er det trygt og enkelt å lease bil!  Ønsker du elbil tilbyr NAF et unikt produkt, NAF Swap Lease.

Mer om NAF Lease

Hvordan nordmenn eier sin bil er i stor endring, og flere nye varianter dukker opp så som bilabonnement. Flere og flere leaser bil og dermed tenkes det også nytt rundt smidighet i forhold til endring av livssituasjon i leieperioden. 

NAFs tilbud til sine medlemmer, bringer noe nytt til torgs. Det ene er at det ikke skal svi for mye å kjøre lengre enn avtalt. Men vel så viktig er at du premieres om du kjører kortere enn avtalt. Du får faktisk penger igjen om du kjører kortere enn det som står i kontrakten. Det er også enklere å komme seg ut av leasingkontrakten eller oppgradere til en større bil. 

Velger du å lease en elbil gjennom NAF, er likheten til mobilabonnement stor. Istedetfor startleie, betaler man et to-måneders depositum. Leieperioden er kortere enn for vanlige biler, nemlig 18 måneder. Kommer det en ny modell i løpet av leasingperioden kan du oppgradere til den nye som har bedre batteripakke osv.