Som medlem har du i tillegg alltid spesielle sammensatte pakker tilpasset sesongen vi er inne i til en ekstra hyggelig pris. Full oversikt får du på Bilpleiekongens egen landingsside for NAF-medlemmer. 

Gå til bilpleiekongen.no

Til info: Bilpleiekongen har oppgradert sine nettsider.
Det vil gi deg en bedre brukeropplevelse og raskere søk. Dessverre betyr dette også at du som NAF-medlem må registrere deg med medlemsnummer på nytt, for å rabatten på de spesiell medlemstilbudene. Dette er bare ved første gangs innlogging på den nye nettbutikken 

Slik får du rabatten

For å få NAF rabatt må du registrere deg i nettbutikken med ditt medlemsnummer.
Legger du inn din bestilling innen kl. 13:00 sendes ordren samme dag.

Norges største filmdatabase

Bilpleiekongen viser oss hvordan vi enkelt kan utføre riktig bilpleie selv, bl.a. med Norges største videodatabase som enkelt viser deg veien til en skinnende, velholdt bil. Du ser Bilpleiekongens 200 filmer på YouTube og et hav av artikler som detaljert tar deg gjennom prosessen på Bilpleiekongens hjemmeside.

Bilpleiekongen er Norges største leverandør av bilpleie direkte til forbruker. De har det bredeste utvalget med alle kjente merkevarer samlet under ett tak. Bilpleiekongen har fokus på opplæring i riktig og god bilpleie, med utstrakt veiledning i artikler og ikke minst Norges største videodatabase for hvordan du tar best mulig vare på bilen din.

Kampanjetilbud

Hurtigvoks Kit – Det beste fra Autoglym og Selaclean

Veil pris kr 1.198,-
NAF Deal kr 849,-

Kjøp

Autoglym Komplett Interiør Kit

Veil pris kr 998,-
NAF Deal kr 698,-

Kjøp 

Autoglym Utvalgte produkter for skinnpleie

Veil pris kr 698,-
NAF Deal kr 459,-

Kjøp