Veien til bedre sommerbilder

I sommer er det én destinasjon som gjelder for oss fleste. Vårt kjære, vakre Norge. Brede sommersmil, kontraster i landskapet, frisk og fargerik mat, og action på brusende hav. Lær deg å fange alle nyansene enten du vil oppdage mobilkameraets mange muligheter, eller ta bedre bilder med systemkameraet ditt. Vi gir deg gratis tilgang til kurspakken "Veien til bedre sommerbilder", med fotokurs for hele familien og live webinarer hver uke. Lær deg å tenke som en proff fotograf og blir du inspirert til mer læring etter disse gratistimene, har du gode rabatter på videre kurs. Sommerens beste bilder blir utstilt i NAF og Cameralla sine kanaler og kanskje blir ditt navn stående som kreditert fotograf på NAFs nye bilde utad.

Din nye medlemsfordel

  • Gratis kurspakke: "Veien til bedre sommerbilder" har 5+ timer med kurs på nett og ukentlige live webinarer. (ord. kr 499).
  • Gode rabatter hvis du ønsker mer læring etter gratiskurset:
    Kr 49 for første måned deretter 10% rabatt per måned på videre kurspakker.

  • Gratis tilgang til Cameralla Club -et unikt fotosamfunn der du kan dele bilder og erfaringer og få konstruktiv kritikk fra fotografer og andre medlemmer.
  • Delta på ukentlige konkurranser og vinn flotte premier gjennom hele sommeren. Hver uke kommer et nytt tema basert på ukens webinar, med en ny mulighet til å vinne.
  • De beste bildene blir utstilt på NAF og Cameralla sine profiler på Facebook og instagram.

Delta i sommerens store fotokonkurranse!

Vinn en iPhone 11, gavekort på drivstoff fra Cirkle K, Solbriller fra Brilleland, overnatting hos Nordic Choice Hotels og flere flotte premier! Hver uke er en ny mulighet til å vinne, med et nytt tema basert på hva du har lært på ukens webinar. Du kan selvsagt delta uten å være med på webinarene, men der får du vite først hvilke bilder som er nominert og ukens vinner.

Slik fungerer det:

Registrer deg gratis hos Cameralla og last opp bildebirdraget ditt. Følg med på webinarserien hver lørdag kl 15:00, for hvilke fire bilder som blir nominert. De beste bildene blir delt på Cameralla og NAF sine profiler på Facebook og Instagram slik at følgere, venner og familie kan stemme frem en vinner. Kanskje blir du også en kreditert fotograf på NAFs bilde utad. 

Webinarserie: Veien til bedre sommerbilder

Serien foregår som ukentlige direktesendinger på nettet. Jørn Allan og Bjørn Christer går gjennom forskjellige fototemaer, og du deltar med dine spørsmål. I tillegg vil Veibokredaktøren Per Roger avdekke noen av sine skjulte perler. Se datoer under og meld deg på for å sikre de beste sommerbildene.

Møt Bjørn Christer og Jørn Allan som forteller deg om sommerens program og de ukentlige temaene. 
Konkurransen sparkes i gang og de fire første bildebidragene blir nominert sammen med ukens tema.  
I dette webinaret lærer du hvordan du skal bruke lys og skygge for å
skape magiske landskapsbilder.
Bading, stuping, hopping og vannsprut hører sommeren til. Lær å fange det rette motivet i det rette øyblikket.
Lær deg å fange smilene til de du er glad i. De mest vanligste triksene du kan gjøre for å fremme et portrett eller når du tar en selfie. 
Timelapse er en fin måte å dokumentere hendelser som går over
litt tid. Med timelapse lager du i prinsippet hurtigfilm. 
Dyrefoto handler om å få beskrevet dyrets personlighet, særtrekk eller det vi kaller artsbeskrivelse. 
 
Følg med på dette webinaret for å se hvem som blir finalistene i sommerens store fotokonkurranse. 

Om Cameralla

Siden 2014 har Cameralla drevet med opplæring innen foto og levert flere tusen kurs. Både til privatpersoner og til bedrifter. De gjør egne tilpasninger til med sine største samarbeidspartnere som Canon, Hurtigruten og nå NAF. 

Cameralla består av to deler. En del hvor du velger kurspakker og medlemskap om du ønsker opplæring og hjelp til å ta bedre bilder. Den andre delen er et samfunn hvor du kan dele bilder, erfaringer og tilbakemeldinger med andre fotoentusiaster og medlemmer. Både kursinnholdet og fotosamfunnet bygger på den fotoprosessen som proffene bruker når de skaper magi med sine bilder. 

De har brukt all sin erfaring og satt proffenes tips i system for at det skal være FOLKELIG, INSPIRERENDE og LÆRERIKT å være med i Cameralla, uansett om du tar bilder med mobiltelefon eller systemkamera.