Hva er Dekkmann Outlet?

Hos Dekkmann Outlet kan du kjøpe de samme merkevarene som Dekkmann selger i sine butikker, til svært reduserte priser. Her kan du gjøre kupp på både dekk og felger samt andre relaterte produkter som for eksempel kjetting. Du kan finne både nye og brukte produkter, noen dekk finnes det kun ett av og andre er det flere sett av. Dekkene som selges her er kan være «for gamle» til at de kan selges som nye produkter i ordinære Dekkmann-butikker og det er begrenset utvalg i forhold til dimensjoner.

Hva er inkludert i prisen?

Når du kjøper dekk hos Dekkmann Outlet er kun merverdiavgift og milgjøavgift inkludert i prisen. Montering, balansering og ventiler er ikke inkludert.

Du kan betale med bankkort eller kontant, men ikke få faktura. Og varene kan kun handles i butikken på Furuset og ikke via nett eller telefon. Her er det førstemann til mølla som gjelder.

Husk medlemskortet ditt for å få 5 % rabatt.

Riktig lagring er viktigst!

Dekk regnes som ferskvare tre år etter produksjonen. Men forskning viser at det er først fra dekket tas i bruk at aldringsprosessen starter, forutsatt at det er riktig lagret – mørkt, tørt og svalt. Den nordiske dekkorganisasjonen STRO (Scandinavian Tire & Rim Organization) kjørte en test som viste at tre år gammel lagervare hadde de samme egenskapene som nye vinterdekk.

Det er lett å sjekke produksjonsdatoen på et dekk. På siden av dekket står en såkalt DOT-kode (Department of Transportation) som sier noe om produsent, dekkstørrelse og type, og de fire siste sifrene angir produksjonsdatoen. Dekkmann innehar kompetanse om vedlikehold og lagring av dekk, så her kan du få hjelp hvis det er noe du er usikker på.