Kort om reisen
12 dagers ekspedisjonsseiling med fullpensjon.

Reisen inkluderer flyreise Oslo–Amsterdam, transfer fra flyplass til skipet, transfer fra Tromsø kai til Tromsø Lufthavn samt flyreise Tromsø–Oslo.

Priser
Spesialpriser fra kr 17.597,– per person – OBS! Må bestilles innen 18. desember 2015. Det gis ikke ytterligere NAF-rabatt på dette tilbudet.

Reisen dag for dag

Dag 1 – Amsterdam
Ekspedisjonen starter i Amsterdam, en av de mest romantiske byene i Europa.

Dag 2 – Nordsjøen
Ekspedisjonsteamet holder foredrag om interessante emner mens vi krysser Nordsjøen.

Dag 3 – Haugesund
Norges eldste kongesete. Vikinger og fyrster kontrollerte skipsfarten som gikk inn og ut av Nordvegen, det som senere skulle gi navnet til kongeriket Norge. Her kan du også bli med på utflukter.

Dag 4 – Værlandet / Bulandet og Atløy / Nærvik
Dette er den østligste øygruppen iu Norge. Her ligger øyene som perler på en snor. Vi går i land flere ganger og skal utforske de mest idylliske og interessante stedene.

Dag 5 – Ulsteinvik
Om morgenen passerer vi fugleøya Runde, med over en halv million fugler. I Ulsteinvik kan du være med på en utflukt for å lære mer om området. Om kvelden seiler vi inn Dalsfjorden for å høre mer om menneskene som bygget fyr, lykter, merker, fortøyningsfester og havner langs hele kysten fra 1825.

Dag 6 – Bud og Bjørnsund
På 1600-tallet var Bud det største handelsstedet mellom Bergen og Trondheim. Bjørnsund er en forlatt øy med idyllisk natur og atmosfære.

Dag 7 – Frøya
Mer en 5400 øyer og rev omringer øya Frøya. Opplev den ville, vakre og uberørte naturen her, enten på en av utfluktene eller ved å utforske øya på egen hånd.

Dag 8 – Vega
Vega står på Unescos verdensarvliste fordi befolkningen her har hatt et unikt samspill med ærfugl de siste 1500 årene. Vi går i land og et besøk til eidermuseet (E-huset) er inkludert. Du kan også være med på noen av de andre utfluktene Hurtigruten har for mindre grupper.

Dag 9 – Træna og Vikingen
Norges eldste fiskevær nærmest på Polarsirkelen. Vi går i land på øya Vikingen der du finner Polarsirkelsymbolet.

Dag 10 – Værøy, Lofoten
På Værøy er det et livlig fiskevær, store fuglefjell og mange muligheter for fotturer. Senere på dagen seiler vi gjennom Lofoten, som er kjent for å være et av de vakreste stedene i Norge – her er det bare å nyte utsikten fra dekk!

Dag 11 – Vesterålen og Senja
Andenes ligger på Andøya og er det største fiskeværet i området. Her finner du både museer og NAROM – Nasjonalt senter for romrelatert opplæring. Vi fortsetter mot Gryllefjord på Senja. Dette sjarmerende fiskeværet ligger innerst i en fjord, omringet av høye fjell. Mange muligheter for utflukter, fotturer og fisketurer.

Dag 12 – Tromsø
Tromsø kalles Nordens Paris. Det er en livlig og vakker by med arktisk historie og kultur omgitt av fjorder og fjell. Å utforske byen er en flott måte å avslutte denne fantastiske reisen på.

Slik bestiller du hos Hurtigruten

  • Du må bestille direkte hos Hurtigruten på telefon 810 03 030 mandag–fredag kl 8–18, lørdag kl 10–14 eller via e-post booking@hurtigruten.com
  • Bestilling må foretas innen 18.12.2015
  • Medlemsnummer i NAF må oppgis ved bestilling. Dersom Hurtigruten ikke får oppgitt dette på bestillingstidspunktet bortfaller retten til rabatt!
  • NAF-rabatten kan ikke kombineres med andre rabatter og kampanjer. (Hurtigruten har til ulike tider spesialkampanjer og restplasser. Disse tilbudene kan ikke kombineres med NAF-rabatt.)
  • NAF-rabatten gjelder ikke på lokaltransport-strekning
  • Du kan ikke bestille på Hurtigrutens nettsider eller direkte til skipene!
  • Du kan ikke bestille gjennom reisebyrå!

Adresse, åpningstid med mer
Hurtigruten ASA, Fredrik Langes gate 14, 9008 Tromsø.

Åpningstid
Mandag–fredag kl 8–18, lørdag kl 10–14