NAF-medlemmer får nå for første gang nordlysgaranti av Hurtigruten.

Du kan bestille allerede nå for reiser med avreise i perioden 1. oktober–31. desember.

En perfekt måte å oppleve nordlysets magi på er om bord i et av Hurtigrutens skip. Ofte langt fra by og larm og seilende midt i det som blir omtalt som nordlysovalen, er sjansene til å få oppleve dette vakre naturfenomenet mange.

Hurtigruten er så sikre på at du vil oppleve nordlyset på en klassisk rundreise at de nå tilbyr nordlysgaranti*) til deg som er NAF-medlem.

Men nordlyset er bare en av mange grunner til å unne seg en reise med Hurtigruten. På en klassisk rundreise med Hurtiguten krysser du polarsirkelen, du kan bli med på en eller flere av Hurtigrutens spennende utflukter som hundekjøring, Kirkenes snøhotell, snøscootersafari, Villmarkscamp eller Lofotr Vikinggilde.

Mulighetene er mange og som NAF-medlem nyter du godt av 15 % medlemsrabatt på dette tilbudet.

Priseksempel
Klassisk rundreise inkludert nordlysgaranti i november koster fra kun kr 10.706,–**).

*) Nordlysgaranti. Kun for NAF-medlemmer. Gyldig for alle klassiske rundreiser med avreise og slutt i Bergen. Nordlysgarantien gjelder kun for nye bestillinger. Reisen må foretas i tidsrommet 1.10.2015–31.12.2015. Hvis Nordlyset ikke viser sin magi i løpet av din 12-dagers tur vil Hurtigruten AS kompensere deg med en ny reise på seks eller sju dager (nordgående tar 7 dager, sørgående 6 dager). Hurtigrutens kapteiner loggfører all nordlysaktivitet og Kapteinen vil ha det siste og avgjørende ordet når det gjelder nordlysaktivitet.

**) Frapris per person (fratrukket NAF-rabatt) inkludert helpensjon i innvendig lugar på flere avganger i november.

Unik reise
En reise med Hurtigruten er noe helt unikt – samme hvilken årstid, strekning eller skip du velger. Hver eneste dag, hele året gjennom, legger Hurtigruten fra kai og setter kursen mot det som kan kalles «et hav av opplevelser».

Slik bestiller du hos Hurtigruten

  • Du må bestille direkte hos Hurtigruten på telefon 810 03 030 mandag–fredag kl 8–18, lørdag kl 10–14 eller via e-post booking@hurtigruten.com
  • Medlemsnummer i NAF må oppgis ved bestilling. Dersom Hurtigruten ikke får oppgitt dette på bestillingstidspunktet bortfaller retten til rabatt og nordlysgaranti!
  • NAF-rabatten kan kombineres med nordlysgaranti, men ikke med andre rabatter og kampanjer. (Hurtigruten har til ulike tider spesialkampanjer og restplasser. Disse tilbudene kan ikke kombineres med NAF-rabatt.)
  • NAF-rabatten gjelder ikke på lokaltransport-strekning
  • Du kan ikke bestille på Hurtigrutens nettsider eller direkte til skipene!
  • Du kan ikke bestille gjennom reisebyrå!

Adresse, åpningstid med mer
Hurtigruten ASA, Fredrik Langes gate 14, 9008 Tromsø.

Åpningstid
Mandag–fredag kl 8–18, lørdag kl 10–14