Dagen begynte som mange andre for NAF-medlemmet Anders Eknes (72) fra Hurum. Selv om han for lengst kunne valgt et rolig liv som pensjonist, liker han å holde seg aktiv i arbeidslivet. Så plutselig en dag gikk det galt da han kjørte hjem fra jobb.

– Jeg ble blenda av sola i en sving og kjørte ut, forteller Anders.

Heldigvis gikk det bra med ham. Men kjøretøyet var det verre med.

–  Bilen ble taua til Slemmestad. Til slutt får jeg svar om at den er vraket og at jeg får redusert 30 000 kroner i tillegg til egenandelen uten noe særlig begrunnelse. Da ble jeg irritert og forbannet, mildt sagt, forteller 72-åringen.

NAF Advokat ryddet opp

Da bestemte Anders seg for å ta kontakt med NAF Advokat.

– Jeg har vært medlem av NAF i mange år, så da tenkte jeg NAF kunne henvende seg til forsikringsselskapet i stedet for meg. At det da blir mer respons, sier Anders.

Der skulle han få rett i.

NAFs advokatfullmektig Nadia Salhi tok saken på strak arm, og det tok ikke lang tid før hun fikk fart i sakene.

– Vi var ikke enige i forsikringsselskapets vurdering, så vi sendte en henvendelse dit, og argumenterte for at en avkortning ikke kunne finne sted. For det er slik at for å kunne avkorte i forsikringsutbetalingen, må det foreligge grov uaktsomhet fra sjåførens side, forklarer Salhi.

403A7559.jpg

Medlemmet er veldig fornøyd med NAFs advokatfullmektig Nadia Salhis innsats.

Veldig fornøyd

Advokaten mente bestemt at dette slett ikke var tilfelle i medlemmets tilfelle.

– Selskapet var enige med oss etter en ny vurdering. Så fikk Anders beskjed om at han ville få full forsikringsutbetaling, forteller Salhi.

– Det ble jo et veldig godt resultat som jeg er fornøyd med. Mye av grunnen til at jeg er medlem av NAF, er jo at jeg får hjelp langs veien. Men det er også den advokatmuligheten, at du får hjelp. I mange tilfeller står jo en advokat mye sterkere til å svare disse selskapene, forklarer han.

IMG_2242-800px.jpg

Med NAF-ekspertene i ryggen står du sterkere i møte med vanskelige situasjoner.

30 000 fikk hjelp i 2019

Hurum-mannen er slett ikke alene. Bare i fjor fikk hele 33 000 medlemmer hjelp av NAFs advokater og eksperter. Året før var det så mange som 40 000 medlemmer som fikk hjelp.

For 72-åringen fra Hurum er det liten tvil om at han vil fornye medlemskapet sitt i år også.

– Jeg har vært medlem av NAF i mange år. Jeg er fornøyd, det er helt sikkert. Jeg er veldig fornøyd med oppfølgingen, smiler Anders.

Les også: Slik sparer du penger på NAF-medlemskapet ditt i vinter

Kjør trygt og spar penger som NAF-medlem

Få hjelp av NAFs team av bilbergere, advokater og bileksperter du også!

Få mer informasjon