Er du på utkikk etter avslappende dager med en god bok foran peisen eller sporty aktiviteter i flotte skiløyper og -bakker har NAF-medlemmer mange muligheter til gode opplevelser og rabatterte priser.

Novasol er Europas største hytteformidler, og har også et svært stort utvalg hytter og hus i Norge. Rett over svenskegrensen finner du også mange populære hytter som leies ut til spesielt sportsinteresserte. Som medlem får du 10 % rabatt på Novasols priser.

Priseksempler 19.3.–26.3.
Hytte i Felle/Havrefjell for inntil 8 personer
Ordinær pris i påsken kr 9950,– pris for NAF medlemmer kr 8955,–.
 
Hytte i Vrådal i Telemark for inntil 10 personer
Ordinær pris i påsken kr 20.340,– pris for NAF medlemmer kr 18.306,–

Trenger du leiebil i påsken?
I påskeutfarten velger mange å fly eller å ta toget på deler av reisen. Da er det praktisk å ha leiebil tilgjengelig på siste del av turen til hytta eller hotellet. Så kan du jo ta et par ekstra utflukter når du likevel har bil tilgjengelig. Bestiller du leiebil fra Hertz i perioden 22. februar–18. mars får du 25 % rabatt på leiebil i Norge i perioden 18. mars–28. mars.

Bestill bil her!

Les mer: Tar du leiebil hele veien, husk å ta en spisepause med sunn mat hos Marché.

Hotellpåske med alt tilrettelagt
Synes du heller at hotellpåske er en flott måte å tilbringe noen dager i påskefjellet på? Her er alt tilrettelagt for at hele familen kan nyte deilige frokoster, lunsjer og middager sammen uten å løfte en finger. Husk at du alltid får 10 % rabatt hos De Historiske Hotel & Spisesteder.

Samle familien til hyggelig påskeferie enten du kjører egen bil eller leier hos Hertz og bor på hotell eller hytte!