På denne reisen kan du utforske noen av de fineste fjordene våre som Hardangerfjorden, Sognefjorden og Nordfjord som både byr på spektakulær natur og spennende opplevelser.

Deretter krysser du Nordsjøen og tar en nærmere titt på de ville og vakre Orknøyene, Shetland og Færøyene. Så vender du baugen nordover og avslutter reisen i Reykjavik på Island. Avreise med MS Fram er 12. mai 2015.


Eksklusivt for NAF-medlemmer

NAF-medlemmer får 3-dagers tur på Island samt flypakke inkludert i prisen.
Obs! Reisen må bestilles før 1. januar!

Den gylne sirkel, Den blå lagune og Reykjavik
Det blir dagstur til Den Gylne sirkel, som er verdens mest berømte geysirområde. Her får du også muligheten til å se Islands mest imponerende fossefall: Gulfoss og oppleve Thingvellir nasjonalpark. Reisen tilbake til Reykjavik går gjennom Grimsnes-regionen. Neste dag besøk i Den Blå Lagune, den dampende innsjøen er Islands største turistattraksjon, med massasje, spa og velvære. Den siste dagen nytes i Reykjavik.

Priser
Pris fra kr 25.595,–
Prisen er per person i dobbel innvendig lugar, inkludert fullpensjon.

I tillegg er 3-dagers tur på Island, 2 netter på et førsteklasses hotell i Reykjavik inkl. frokost, transport i henhold til program, lunsjbuffé i Den gylne sirkel, utflukt til Den blå lagune inkl. billett, samt fly fra Oslo til Bergen (der turen starter) og retur fra Reykjavik til Oslo inkludert.

Slik bestiller du hos Hurtigruten

  • Denne reisen må bestilles før 1. januar 2015
  • Du må bestille direkte hos Hurtigruten på telefon 810 03 030 mandag–fredag kl 8–18, lørdag kl 10–14 eller via e-post booking@hurtigruten.com
  • Bestilling må foretas senest 5 virkedager før avreise
  • Medlemsnummer i NAF må oppgis ved bestilling. Dersom Hurtigruten ikke får oppgitt dette på bestillingstidspunktet bortfaller retten til rabatt!
  • NAF-rabatten kan ikke kombineres med andre rabatter og kampanjer. (Hurtigruten har til ulike tider spesialkampanjer og restplasser. Disse tilbudene kan ikke kombineres med NAF-rabatt.)
  • NAF-rabatten gjelder ikke på lokaltransport-strekning (reiser under 18 timer)
  • Du kan ikke bestille på Hurtigrutens nettsider eller direkte til skipene!
  • Du kan ikke bestille gjennom reisebyrå!

Adresse, åpningstid med mer
Hurtigruten ASA, Fredrik Langes gate 14, 9008 Tromsø.

Åpningstid
Mandag–fredag kl 8–18, lørdag kl 10–14

Les mer om NAF-rabatten hos Hurtigruten her.