Tusenvis av nordmenn velger utlandet som reisemål i påsken og tar en tjuvstart på våren. Mest populært gjennom vinteren er Spania, med sine idylliske øyer og vakre solkyst.

Friheten med en leiebil
Med en leiebil i Spania står du fri til å utforske koselige landsbyer den ene dagen og aktiviteter som for eksempel golfbaner den andre. Bestiller du leiebil fra Hertz i perioden 22. februar–18. mars får du 25 % rabatt på leiebil i Spania i perioden 18. mars–28. mars

Les mer: Trenger du leiebil i Norge i påsken får du nå 25 % rabatt!

Behagelig temperatur i påsken
Spania er en av nordmenns favorittdestinasjoner, og byr på herlige temperaturer og spennende opplevelser gjennom hele året. Opplev kunst og kultur i pulserende storbyer som Barcelona, gå turer langs kilometerlange sandstrender på Kanariøyene, eller bare nyt late dager langs bassengkanten i ditt private feriehus. Finn solen i Spania, og legg opp feriedagene i akkurat det tempoet du selv ønsker.

Ferieboliger til minipris
Påsken er lavsesong i en rekke attraktive områder. Mange steder er leien bare halvparten av prisen du betaler om sommeren. Novasol er Europas største formidler av ferieboliger og som NAF-medlem har du 10 % rabatt på hele utvalget – mer enn 40.000 boliger å velge mellom!

Priseksempler
El Valle Golf Resort, Murcia. Feriehus for inntil 8 personer.
Ordinær pris i påsken kr 8475,– pris for NAF medlemmer kr 7628,–.
 
Mallorca. Feriehus for inntil 8 personer.
Ordinær pris i påsken kr 21.279,– pris for NAF medlemmer i påsken kr 19.151,–.