I LEGOLAND® er alt awesome for små og store mesterbyggere! Opplev årets nyhet, THE LEGO® MOVIE™ World, hvor Emmet og Lucy tar deg med på en nervepirrende misjon i en verden helt uten kjedelige ideer og regler.

Sett deg til rette i Emmets sofa, og la deg bli trukket inn i THE LEGO® MOVIE™-universet med alle sanser når du svever foran et gigantisk lerret i Skandinavias første forlystelse av sin slag i Emmet’s Flying Adventure – Masters of Flight.

Emmet, Lucy og alle mesterbyggerne venter på deg i LEGOLAND!

Her kan du lese om innreiseregler til Danmark – OBS! Engelsk tekst

Slik får du rabatten

Vis ditt NAF-medlemskort i billettluken i LEGOLAND®, så får du én fribillett til ett barn ved samtidig kjøp av én voksenbillett til full pris.

Gjelder ett besøk for ett barn (3–12 år) i perioden 28. mars til 28. november 2021.

Verdi 545 NOK. Kan KUN løses inn i billetthuset i LEGOLAND når du samtidig kjøper én voksenbillett til fullpris. Maksimalt ett barn per voksen som betaler fullpris. Billetten er kun gyldig på kjøpsdatoen.

Kupongen inngår i et pakketilbud og kan ikke kombineres med billetter som er kjøpt på forhånd (blant annet billetter kjøpt på nett) eller andre rabatter. Kan ikke utbetales i kontanter eller endres til andre billettyper.

Åpningstidene finner du på LEGOLAND.dk

Adresse
Nordmarksvej 6
DK-7190 Billund
Danmark

Se LEGOLANDs nettside for mer informasjon!