Legoland sier takk for en forrykende sesong og åpner igjen i 2017.

HUSK MEDLEMSKORT ...

… for å få gratis inngang for ett barn!
Voksenbilletten må kjøpes i billettluken i LEGOLAND

Slik gjør du
Vis ditt NAF-medlemskort i billettluken i LEGOLAND®, så får du én fribillett til ett barn ved samtidig kjøp av én voksenbillett til full pris.

Gjelder ett besøk for ett barn (3–12 år) i perioden 19. mars til 30. oktober 2016.
Verdi NOK 410. Kan KUN løses inn i billetthuset i LEGOLAND når du samtidig kjøper én voksenbillett til fullpris. Maksimalt ett barn per voksen som betaler fullpris. Billetten er kun gyldig på kjøpsdatoen.
 
Kupongen inngår i et pakketilbud og kan ikke kombineres med billetter som er kjøpt på forhånd (blant annet billetter kjøpt på nett) eller andre rabatter. Kan ikke utbetales i kontanter eller endres til andre billettyper.
 
Åpningstidene finner du på LEGOLAND.dk

Fantastiske opplevelser i LEGOLAND®
I det nye LEGO® NINJAGO® World kan dere teste ut ninjaferdighetene deres i Lloyds Laser Labyrint, Coles Klatrevæg, Kais Spinnere og med Jays Reaktionstræning. Gled dere til den ultimate NINJAGO-opplevelsen i den interaktive verdensnyheten LEGO NINJAGO The Ride, hvor det er om å gjøre å mestre de fire elementene ild, lyn, jord og is for å bekjempe The Great Devourer.

LEGOLAND® består av mer enn 60 millioner LEGO-klosser og byr på WOW!-opplevelser for hele familien. Gled dere til sommerfugler i magen i berg-og-dal-banene, vannmoro hos sjørøverne, masse imponerende LEGO-modeller, masse lek i LEGO DUPLO® Land og kanskje du til og med finner Olsenbanden i Miniland?

I LEGOLAND venter det mengder av opplevelser, for eksempel en gysende opplevelse i spøkelseshuset Ghost – The Haunted House. Her snakker vi om LEGO-uhygge som får hårene til å reise seg på hodet. Indianerhøvdingen byr på pinnebrød i Western-landsbyen, mens i Miniland kan dere gå på oppdagelsesferd i en verden av LEGO-klosser. Opplev magesug og fritt fall i Polar X-plorer. Dere kan møte pingviner i Penguin Bay eller se haiene svømme over hodet på dere i Atlantis by SEA LIFE™. Avslutt dagen i LEGO Toppen, hvor dere kan se hele LEGOLAND ovenfra.

LEGOLAND åpner porten til en fantastisk 2016-sesong, med et vell av attraksjoner, morsomme arrangementer og opplevelser dere aldri kommer til å glemme.

Adresse
Nordmarksvej 6
DK-7190 Billund
Danmark

Se LEGOLANDs nettside for mer informasjon!