LEGOLAND ER NÅ STENGT

– MEN GLED DEG TIL LØRDAG 24. MARS 2018 FOR DA
ÅPNER LEGOLAND TIL EN NY SESONG!

HUSK MEDLEMSKORT ...

… for å få gratis inngang for ett barn!
Voksenbilletten må kjøpes i billettluken i LEGOLAND

Slik gjør du
Vis ditt NAF-medlemskort i billettluken i LEGOLAND®, så får du én fribillett til ett barn ved samtidig kjøp av én voksenbillett til full pris.

Gjelder ett besøk for ett barn (3–12 år) i perioden 1. april til 5. november 2017.
Verdi NOK 410. Kan KUN løses inn i billetthuset i LEGOLAND når du samtidig kjøper én voksenbillett til fullpris. Maksimalt ett barn per voksen som betaler fullpris. Billetten er kun gyldig på kjøpsdatoen.
 
Kupongen inngår i et pakketilbud og kan ikke kombineres med billetter som er kjøpt på forhånd (blant annet billetter kjøpt på nett) eller andre rabatter. Kan ikke utbetales i kontanter eller endres til andre billettyper.
 
Åpningstidene finner du på LEGOLAND.dk

Høyere, villere og mye mer: LEGOLAND® 2017
Møt hele  verden i LEGOLAND®: Se mot himmelen og opplev fem av verdens høyeste bygninger i WORLD’S TALLEST i Miniland. Mer enn 830 000 LEGO® klosser ble brukt for å bygge kopier av fem av verdens høyeste bygninger: Burj Khalifa, Shanghai Tower, Makkah Royal Clock Tower Hotel, One World Trade Center og Taipei 101. Eiffeltårnet og vårt eget 24-cm LEGOTOP® er også fanget av stormannsgalskapen og har sluttet seg til. Nyt den himmelhøye «wow»-opplevelsen med disse modellene, bygget i skala 1:150.
 
Men det er ikke noe mini med LEGOLAND-opplevelsen. Få den ultimate LEGO® NINJAGO®spenningen i den interaktive LEGO® NINJAGO® The Ride, der du må mestre elementene ild, lyn, jord og is – i 3D. Uten hjelp av disse kreftene kan ikke ninjaene bekjempe The Great Devourer. Våg å gå inn i Ghost – The Haunted House, med sine hårreisende småkryp og merk fritt fall i Polar X-plorer. Pust inn duften av nybakt bålbrød i indianerleiren og opplev de små underverkene i Miniland. Fra 36 meter over bakken tilbyr LEGOTOP® en fantastisk utsikt over mer enn 60 millioner LEGO® klosser nedenfor. LEGOLAND® venter på deg med opplevelser fra hele verden og masse høydepunkter – velkommen til den fantastiske 2017-sesongen!

Adresse
Nordmarksvej 6
DK-7190 Billund
Danmark

Se LEGOLANDs nettside for mer informasjon!

Oppdatert 24.1.2017