HUSK MEDLEMSKORT ...

… for å få gratis inngang for ett barn!
Voksenbilletten må kjøpes i billettluken i LEGOLAND

Slik gjør du
Vis ditt NAF-medlemskort i billettluken i LEGOLAND®, så får du én fribillett til ett barn ved samtidig kjøp av én voksenbillett til full pris.

Gjelder ett besøk for ett barn (3–12 år) i perioden 24. mars til 28. oktober 2018.
Verdi 445 NOK. Kan KUN løses inn i billetthuset i LEGOLAND når du samtidig kjøper én voksenbillett til fullpris. Maksimalt ett barn per voksen som betaler fullpris. Billetten er kun gyldig på kjøpsdatoen.
 
Kupongen inngår i et pakketilbud og kan ikke kombineres med billetter som er kjøpt på forhånd (blant annet billetter kjøpt på nett) eller andre rabatter. Kan ikke utbetales i kontanter eller endres til andre billettyper.
 
Åpningstidene finner du på LEGOLAND.dk

LEGOREDO® – EVEN WILDER
LEGOLAND® har blitt enda mer yehaaa! Legoland fyller 50 år, så på med cowboyhatten og indianerfjæren, for LEGOREDO® Town er villere enn noen gang! Nå kan du fly som ørnen: I årets nyhet, Flying Eagle, kjenner man at det kiler i magen når rutsjebanen stuper fra Ørneklippen 11 meter over bakken og suser i rivende fart forbi alle præriens flotte LEGO dyr. LEGO Canoe står også som ny, helt fin og klar for den 50. sesong. Så kom inn og opplev den ville vesten i LEGOLAND større, bedre og vakrere enn noensinne!

Ninjaene inviterer til kino i sine splitter nye LEGO NINJAGO 4D-filmer som du bare kan oppleve i LEGOLAND. Dere kan se det hele ovenfra i LEGOTOP eller hoppe på LEGO toget og finne det neste magesuget. Høvdingen Langøre venter med brød i indianerleiren, og du kan få ditt første førerkort i SEAT trafikkskolen. Når dere er klar for action, kan dere bekjempe ondskap i den fantastiske 3D-opplevelsen i LEGO NINJAGO The Ride, få magesug i fritt fall i Polar X-plorer og vaske gull til den store medaljen. Vi ser frem til en enda villere sesong med dere i LEGOLAND.

Adresse
Nordmarksvej 6
DK-7190 Billund
Danmark

Se LEGOLANDs nettside for mer informasjon!

Oppdatert 30.1.2018