I tillegg til den trykte utgaven av Motor kan du som medlem lese Motor digitalt. Du logger deg enkelt inn via Mitt NAF. Her ligger også tidligere utgaver av Motors.

Hvordan leser jeg Motor digitalt?

For å lese Motor digitalt kreves det at man er NAF-medlem og har brukerprofil på NAF.no. Hvis du ikke har en slik profil, er det lett å lage en. Det eneste du trenger er medlemsnummeret eller e-postadressen din. 

Digitalutgaven av Motor kan du lese på bærbar maskin eller nettbrett, og det er som å «bla» i et vanlig magasin. Men det er mye som ikke får plass i bladet, og i digitalutgaven legger vi blant annet inn video som hører til reportasjene.

Siste nytt fra motor.no
MOTOR.NO
– Løp og kjøp en lagerbil til gammel pris nå!

– Generelt vil tilgangen på bruktbiler bli dårligere og prisene vil dessuten presses opp av høyere nybilpriser, sier Arvid Sulland, en sentral mann i norsk bilbransje. Han sier samtidig at han tviler på 2025-målet om elbilsalg, og mener tiden er overmoden for elbilavgifter.

Så mange færre kjører i storbyene nå

De fire største byene melder om langt færre biler på veiene under korona-stengningen enn normalt. – Vi har ikke opplevd noe slikt tidligere, sier Marius Maske, direktør i det regionale bompengeselskapet Vegamot.