PÅ NAF.no kan du også velge den utgaven av papir-magasinet DU synes er mest nyttig og inspirerende, dersom du ikke allerede har valgt. Motor på papir kommer i 2017 ut kvartalsvis og blir et magasin med flere sider enn i fjor.

I tillegg inviterer vi selvsagt medlemmer spesielt til å lese Motor på nett.

Forskjellige målgrupper

MOTOR 1 er magasinet for deg som kanskje er mest opptatt av bil i tradisjonell forstand, bilnyheter og biløkonomi – samt aktiv fritid og bilturer. I dette magasinet retter vi oss mest mot en voksen målgruppe. Dersom du ikke velger noe annet selv, får du Magasin nummer 1 hvis du er over 50 år.

MOTOR 2 er spesielt rettet mot yngre og familier, kanskje er du mer opptatt av den effektive hverdagsreisen enn å eie bil, og hvis du skal kjøpe bil er det kanskje mest relevant med bruktbil? Reisestoffet og tipsene i denne utgaven av magasinet er også spesielt rettet mot deg som er i denne livsfasen. Alle under 50 år mottar Magasin nummer 2, dersom de ikke selv velger noe annet.

Hva betyr dette i praksis?

Vi har mange felles artikler og temaer i begge magasiner, men noen av artiklene vil vinkles ulikt mot de to målgruppene og noen artikler vil være forskjellige.

Hva gjør jeg hvis jeg vil bytte?

Du går inn på Min side

Du kan også ringe Kundeservice på 23 21 31 00 dersom du trenger hjelp.

Går jeg glipp av noe?

Nei. Som medlem kan du lese begge magasinene digitalt.