Lurer du på hvordan du kan lade elbilen hjemme? Lading av elbil kan for mange være litt komplisert. Hvilken ladeløsning bør du velge og hva kan du ta ut av effekt fra ditt sikringsskap? NAF Ladeeksperten gir deg rådene du trenger for å gjøre et trygt valg for lading av din bil.

Gratis, personlig rådgivning for NAF-medlemmer

Det er mest effektivt å sende oss en e-post. Du kan eventuelt kontakte NAF kundeservice på telefon på hverdager mellom klokken 8–16. Tjenesten er gratis og kun for NAF-medlemmer, så husk å ha medlemsnummeret for hånden når du tar kontakt.

E-post ladeeksperten@naf.no
Telefon
08 505

Hva kan NAF Ladeeksperten hjelpe deg med?

Du får hjelp til alt du lurer på i forbindelse med lading av elbil hjemme, for eksempel

  • Hvordan lade forskriftsmessig og trygt hjemme
  • Hvilken ladeboks passer for meg
  • Få klarhet i alle de ulike begrepene

NAF Ladeeksperten kan hjelpe deg med spørsmål om lading hjemme, men for produkthenvendelser på andre produkter enn de som inngår i NAFs medlemstilbud, må du kontakte de ulike leverandørene direkte.

For deg som bor i sameie eller borettslag

Hvis ditt sameie eller borettslag har bestemt seg for å installere en ladeløsning er det mulig å få ladeekspertise hjem til deg på befaring for å få hjelp til å velge en trygg og bærekraftig løsning for alle beboerne. Gjennom NAF får du tilgang til et landsdekkende nettverk av installatører. 

• Hvilke krav gjelder når du skal installere hjemmelader? 
• Hvor mye strøm får du fra en hjemmelader?

Les alt om hjemmelading!