Prisgunstig strømavtale for hjem og bil

Strømleverandøren LOS gir alle NAF-medlemmer over hele Norge strøm til både hus og elbil og tilbud om garanti om at strømmen er 100 % fornybar.

Spotpris + 19 kroner i måneden + 5,95 øre/kW-h i påslag.

Tre måneders gratis, fornybar energi-garanti
De første tre månedene har du garantert 100 % fornybar energi. Dette er en garanti på at det produseres like mye fornybar strøm som du forbruker. Etter tre måneder kan du selv velge om du vil fortsette for kr 1,– per dag.

15 % rabatt på lading og 150 kroner ladebonus hvert år …

Har du elbil, og ønsker å samle strømforbruket for hjemmet og lading av elbilen på ladestasjoner, får du markedets beste rabatt på lading:

  • 15 % rabatt på ladestrøm i Grønn Kontakts ladenettverk
  • Rabatten kommer i tillegg til Grønn Kontakts volumrabatt
  • 150 kroner årlig i ladebonus

Grønn Kontakt har over 700 offentlig tilgjengelige ladepunkter fordelt på 170 ladestasjoner fra Mandal i sør til Tromsø i nord. Den årlige ladebonusen på 150 kroner får du som fratrekk på din faktura hvert år.

… eller gavekort på drivstoff 300 kroner

Har du ikke elbil får du isteden ett gavekort på drivstoff hos Circle K pålydende kr 300,– når du tegner abonnement på NAF Strømavtale. Om du senere bytter til elbil nyter du godt av årlig ladebonus året etter. 

Om LOS AS

LOS AS er et heleid datterselskap av Agder Energi AS. LOS har i dag over 150.000 fornøyde strømkunder over hele landet og har vunnet flere priser for  god kundeservice.

Du kan kontakte LOS Kundeservice på telefon 38 60 85 00 hverdager klokken 9–16, e-post kundesenter@los.no.