Bilentusiasten Trond Kristoffersen elsker følelsen av vind i håret, og leier helst cabriolet når han er på bilferie i Europa. Men det var ikke mangelen på ståltak som ga Oslo-mannen bakoversveis da han han leverte tilbake gliset hos leiebilfirmaet i Italia.

– Iløpet av ferien i Italia, hadde en ukjent bil dunket inn i min parkerte leiebil. Skaden ble registrert hos leiefirma – som fakturerte meg egenandelen, forteller Trond.

Opptil 20.000 kroner

Heldigvis har han egenandelsforsikring for leiebil hos NAF som del av sitt medlemskap med veihjelp. Den gjelder i hele Europa og dekker egenandel opp til 20 000 kroner for én kaskoskade, tyveri eller brann i året.

Det kom godt med for Kristoffersen, som fikk oppgjøret på det han mener selv var utrolig kort tid.

– Dagen etter sendte jeg inn skjema via nettsiden til NAF. Allerede neste dag fikk jeg beskjed om at saken var avgjort og utbetaling av egenandel ville bli gjort!

Les mer om egenandelsforsikring her

Trond.kristoffersen.2_redigert.jpg

– Skal du først på bilferie og ønsker å få maksimalt ut av omgivelsene og naturen, velg kabriolet og reis toppløst. Du får da en tilnærmet motorsykkelfølelse, men på fire hjul og plass til bittelitt mer bagasje, skriver bilentusiasten på sin blogg trondkristoffersen.no

Imponerende behandling

Og joda – allerede dagen etter var pengene tilbake på konto.

– Jeg er imponert og svært fornøyd. Tusen takk for imponerende behandling, smiler Trond, som har vært medlem siden 2015, og har benyttet seg av både veihjelp og NAF-sentere i samme periode.

Forsikringen dekker:

  • Medlemmets egenandel med inntil kr 20.000 ved:
  • Kaskoskade på kjøretøyet
  • Tyveri av kjøretøyet
  • Brann i kjøretøyet
  • Maksimalt 1 skade per kontingentår

Les også: Lurt for 10.000 kroner av spansk leiebilfirma – reddet av NAF