Tom for strøm – bli fraktet til nærmeste hurtiglader

Går du tom for strøm i Norge hjelper NAF deg til nærmeste hurtiglader innen 20 km slik at du får ladet bilen din og kan kjøre videre. Finnes det ikke hurtiglader frakter vi deg til nærmeste lademulighet. Utenfor Norge blir du hjulpet til nærmeste hensiktsmessige ladested.

Veihjelp uansett årsak

NAF-medlemskapet er personlig som betyr at det er du som får hjelp, uansett om du kjører egen eller andres bil eller er passasjer. Du får hjelp uansett årsak og selvsagt også på hjemmeadressen din. NAF Veihjelp gjelder ved privat bruk og på kjøretøy med tillatt totalvekt til og med 5 tonn – i hele Europa. Hvis husstanden kun har ett kjøretøy gjelder veihjelpen også for ektefelle/samboer når husstandens kjøretøy benyttes.

Husk at frakt av elbil til nærmeste hurtiglader kun gjelder i Norge.
Vær oppmerksom på det er stor variasjon på hvor tilrettelagt det er for lading av elbil i utlandet. Husk derfor å planlegge reisen godt slik at du unngår rekkeviddeangst.

Transport til nærmeste verksted

Dersom elbilen ikke kan repareres på stedet, frakter NAF bilen til nærmeste verksted som er kompetent til å utføre nødvendige reparasjoner.

Hjelp til å komme deg videre

Dersom kjøretøyet må på verksted eller etterlates på grunn av sykdom, får du og alle dine passasjerer hjelp til å komme hjem eller til bestemmelsesstedet.

Mer om NAF Veihjelp