Google Pay har flere fordeler:

  • Lett å bruke
  • Betal med mobilen
  • Sikker betaling

NB! Betaling med Google Pay gir ikke rabatt på Circle K eller andre samarbeidspartnere ettersom betalingen gjennomføres via et mellomledd. For å benytte deg av rabattavtalene, må du fortsatt betale med det fysiske kortet.

Last ned Google Pay her
google-play-badge.png

Kom i gang

Tre enkle steg så er du klar!
Du trenger en mobiltelefon eller annen Android enhet med operativsystem 5.0 eller nyere. I tillegg må du være over 16 år for å benytte deg av tjenesten.

  1. Last ned Google Pay-appen i Google Playstore

  2. Åpne appen og velg + Betalingsmåte

  3. Legg inn NAF Xtra og evt. flere kort

Google Pay™ er et registrert varemerke for Google LLC. 

Betal med Google Pay

Slik gjør du:

  • Hold telefonen over betalingsterminalen. Du kan betale med Google Pay i alle kontaktløse terminaler verden over.
  • Er beløpet under kr 400 blir kjøpet godkjent med det samme. For høyere beløp må du identifisere deg enten ved bruk av fingeravtrykk eller ansiktsgjenkjenning.

Ditt kortnummer er trygt siden det aldri blir lagret på mobilen, hos Google Pay eller hos butikker. Har du et kredittkort fra oss kan du bruke Google Pay på alle Android enheter du benytter deg av. 

Vilkår for bruk av Google Pay

Nyttig å vite

Google Pay er en digital lommebok hvor du legger inn kortet ditt og det dannes et token. Dette tokenet er en digital versjon av det fysiske kortet ditt. Dermed kan du bruke en Android-enhet til å betale med i butikk, på nett eller gjøre kjøp i apper.
Du kan betale med Google Pay i alle betalingsterminaler som godtar kontaktløs betaling både i Norge og i utlandet.
Du kan også betale med Google Pay i nettbutikker og i apper som tilbyr Google Pay som et betalingsalternativ.
Med Google Pay beskyttes kortopplysningene dine med flere nivåer av sikkerhet som bidrar til å holde betalingsinformasjonen din trygg. Google Pay bruker et token som er en digital versjon av det fysiske kortet ditt. Dersom enheten din blir stjålet eller hacket, så får ikke svindlerne tak i kortopplysningene dine. Les mer om sikkerhet hos Google
Du bestemmer selv hvor mange kort du vil legge til i Google Pay, det er ingen begrensninger. .
Betaling med Google Pay prissettes på samme måte som varekjøp utført med Visa eller Mastercard. Tjenesten medfører ingen ekstra omkostninger utover det som er oppgitt i bankens gjeldende prisliste.