For mange av oss blir årets sommerferie en ny mulighet til å oppleve nye deler av Norge, mens andre vil returnere til kjente trakter. I hele sommer får du flere rabatter som kan være bra for lommeboken.

🌭 3 % rabatt på all handel inne på bensinstasjon

Nå får du også rabatt på alt det andre du handler på bensinstasjonen utenom drivstoff og lading. Så om du kjøper pølser, is eller bilvask på veien sparer du litt ved å bruke ditt NAF Xtra. Rabatten* gjelder på Circle K og alle andre bensinstasjoner i både inn- og utland.

🚗 5 % rabatt på all parkering

Å betale for parkering kan være en kjedelig ekstrautgift og det kan fort bli noen kroner i løpet av en lang sommer. Derfor får du nå rabatt* på all parkering med NAF Xtra ut august. Rabatten krever at du betaler med NAF Xtra i automat eller legger inn kredittkortet i parkeringsappen.

🎡 5 % rabatt på TusenFryd

Skal du ta med familien på en opplevelse i sommer? Nå får du ekstra rabatt* på TusenFryd om du betaler med NAF Xtra. Rabatten du får med kortet ditt kommer i tillegg til eventuelle andre kampanjer.

Gå til NAF Xtra hovedside

Detaljer om rabattene som gis:

*Rabatten gjelder i juni, juli og august 2021. Rabatten beregnes der brukerstedet og varekjøpene registreres under riktig bransjekode. Du får rabatt på følgende bransjekoder:

5541 – Bensinstasjoner, handel bortsett fra drivstoff og lading (3 % rabatt)

7523 – Parkeringsplasser for biler og parkeringshus (5 % rabatt)

7991, 7996 og 7998 der transaksjonsteksten inneholder «Tusenfryd» (5 % rabatt)

Alle brukersteder er registrert med en bransjekode i nettverket til Mastercard, for å tydeliggjøre hvilken kategori virksomheten tilhører. Rabattene beregnes automatisk på bakgrunn av disse, og Eika Kredittbank AS kan ikke garantere at brukersteder eller varekjøp faller inn under riktige bransjekoder. Det vil ikke bli utbetalt rabatter på kjøp som eventuelt faller inn under andre bransjekoder.

Oppsparte rabatter på kjøp gjort i juni måned, vil bli utbetalt til kortet ditt i juli. Rabatter utbetales en gang i måneden. Rabatter er begrenset oppad til kr 500 per kunde per måned, og en årlig maksgrense på kr 2.500. 

Rabatten gjelder ikke ved betaling med kredittkort i ulike digitale lommebøker (f. eks Google Pay / Vipps / klokkebetaling) og for kjøp/ billetter som allerede er bestilt.