I «Norges beste bilturer» har veibokredaksjonen valgt å ta utgangspunkt i det som etter deres syn er høydepunktene fra de fire foregående bøkene i NAFs nye serie av reisebøker. De utvalgte artiklene er ajourførte og har fått mange nye bilder og kart. Noen av dem også utvidet, og et par er nyskrevne. Etter NAFs mening byr derfor denne boka på en smørbrødliste over det som er de beste opplevelsene for deg som vil på biltur i Norge, enten det er natur, kultur eller turmuligheter du søker.

Også den femte boka i serien av reisebøker som NAF har gitt ut de siste årene er skrevet sammen med Norsk Kulturarv. Det borger også for at utvalget av kulturminner og andre reiseopplevelser som presenteres langs veiene holder høy standard.

Redaksjonen håper at omtalene av disse fine bilturene skal inspirere mange til å oppleve nye sider av vårt lange og innholdsrike land.

Slik kan du få boken 

Medlemspris kr 195,-  Ord. pris kr 295,- 

  • Boka fås kjøpt på våre NAF senter og hovedkontoret i Oslo.
  • Boka kan også kjøpes gjennom nettbutikken smartesaker.no. Gå til nettside. Trykk på NAF logo øverst i høyre hjørne for å komme inn på medlemsfordeler. Der bestiller du boka. 
  • Du kan også bestille boka ved å sende SMS med kodeord «BILTUR» til 2401.

Når du bestiller på smartesaker.no eller via SMS kommer frakt i tillegg.

Ved SMS bestilling sendes boken til adressen telefonen er registrert. Skriv navn og adresse etter kodeordet hvis boken skal et annet sted