Statens vegvesen har brukt mye tid og penger på å plukke ut i alt 18 slike strekninger og gitt dem status som Nasjonale turistveger. NAFs veibokredaktør har kjørt alle de 2059 kilometer med turistveier og beskrevet inntrykkene i boka Norges vakreste bilturer.

I boka kan du lese i detalj om alle de 18 strekningene. De spenner fra den karrige, men naturskjønne Varangerhalvøya i nordøst til yttersiden av Norges beste jordbruksland på Jæren i sørvest. Underveis vil du få med deg en lang rekke frodige fjordopplevelser, turer gjennom dype skoger og over høye fjelloverganger.

Boka er illustrert med en lang rekke flotte fotografier av veiene, naturen og attraksjonene. Den har også kart over alle strekningene, og er på 260 sider.

Slik kan du få boken 

Medlemspris kr 195,-  Ord. pris kr 295,- 

  • Boka fås kjøpt på våre NAF senter og hovedkontoret i Oslo.
  • Boka kan også kjøpes gjennom nettbutikken smartesaker.no. Gå til nettside. Trykk på NAF logo øverst i høyre hjørne for å komme inn på medlemsfordeler. Der bestiller du boka. 
  • Du kan også bestille boka ved å sende SMS med kodeord «VAKRESTE» til 2401.

Når du bestiller på smartesaker.no eller via SMS kommer frakt i tillegg.

Ved SMS bestilling sendes boken til adressen telefonen er registrert. Skriv navn og adresse etter kodeordet hvis boken skal et annet sted.