10 % MEDLEMSRABATT

på leie av NOVASOLs feriehus, hytter og leiligheter i hele Europa.

Velg blant 44.000 ferieboliger over hele Europa.

Nordmenns absolutte favorittdestinasjon, Danmark, tilbyr mange feriehus med plass til hele storfamilien. I Norge finner du bl.a. hytter for både den fiskefrelste, vinterentusiasten eller sørlandskrabba. Spania, Frankrike og Italia frister med Sør-Europeisk varme, unike fincaer, landhus og moderne leiligheter. Eller hva med et deilig bassenghus i Kroatia? NOVASOL tilbyr et gunstig all-inclusive tilbud på stadig flere ferieboliger, og i Kroatia er konseptet gjeldende for absolutt alle objekter. Dvs. at forbrukskostnader, sengetøy og sluttrengjøring er inkludert i leien slik at det ikke påløper ekstra utgifter. Valgmulighetene er mange så du kan få din drømmeferie.

Slik bestiller du NOVASOLs ferieboliger

Finn din feriebolig og bestill direkte på www.novasol.no med rabattkode 2031863. Rabattkoden legger du til manuelt etter valg av betalingsmåte. Din rabatt blir fratrukket totalbeløpet med det samme.

NB! Rabatt oppnås kun ved bestilling på www.novasol.no eller ved direkte henvendelse til NOVASOL. Ved bestilling gjennom andre nettsider eller reisebyråer, frafaller muligheten for rabatt.

Du kan også bestille direkte hos NOVASOL på telefon 21 99 90 00 – husk ditt medlemsnummer og rabattkode 2031863.

Bestill feriehus her!

NOVASOLs nyhetsbrev
Klikk her for å abonnere på NOVASOLs nyhetsbrev for å få regelmessige tilbud og nyheter.