Ekstra prisgunstsige hytter
Hos NOVASOL finner du nå en rekke hytter i Norge som er ekstra prisgunstige. Disse hyttene finner du her – husk å bruke din rabattkode!

Store feriehus med plass til alle

Ferie er tid for å samles, og hva er vel da bedre enn å kunne samle alle under ett tak? NOVASOL har mange feriehus med plass til hele reisefølget. Velg blant store villaer, herskapelige landsteder, store bassenghus, hytter på fjellet og mye mer. Her er det mulighet til å kombinere hyggelige samlinger og egentid. Her ligger alt til rette for gode ferieminner for hele reisefølget.

Hytteferie uansett årstid

Hyttetur har sterke tradisjoner her til lands. Uansett årstid er det alltid godt med en tur på hytta. Lei en hytte på fjellet, feriehus ved sjøen eller en sjarmerende rorbu, og bo tett på den majestetiske norske naturen uansett årstid. Her venter store opplevelser like utenfor hyttedøra.

Feriehus med eget svømmebasseng

Mange reiser mot sol og varme når ferien kommer, men ikke alle er like glade for sand mellom tærne. Gleden ved å kunne nyte feriedager med sol og bading er stor, og da er et feriehus med eget svømmebasseng det perfekte alternativet. Her er det heller ingen kamp om solsengene, og hele reisefølget kan plaske fritt rundt i bassenget uten forstyrrelser. Da gjenstår det bare å nyte ferien i ditt eget tempo.

Slik bestiller du med rabatt hos NOVASOL

Bestill ditt feriehus på www.novasol.no.
Rabattkoden legger du til manuelt etter at du har valgt betalingsmåte (kortbetaling eller bankoverførsel). Muligheten for å legge til rabattkode vises først når du har valgt betalingsmåte.

Logg deg inn for å få tilgang til din rabattkode.


Du kan også bestille direkte hos NOVASOL på telefon 21 99 90 00. Husk ditt medlemsnummer.

Viktig! Rabatt oppnås kun ved bestilling på www.novasol.no. Ved bestilling gjennom andre nettsider eller reisebyråer, bortfaller muligheten for rabatt. Rabatten kan ikke trekkes fra bestillingen etter at hele leiebeløpet er innbetalt.