Sol og bad
Flere steder i Sør-Europa er det muligheter for sol og bad hele året. Mest populært gjennom høsten og vinteren er Spania, med sine idylliske øyer og vakre solkyst. Også Italia er en helårsdestinasjon, og spesielt lengst sør i støvellandet er det behagelige temperaturer året rundt. Finn ditt feriehus eller ferieleilighet hos NOVASOL, og nyt late dager ved bassengkanten og opplev spennende kulturer i disse eller andre land som omkranser Middelhavet!

Storbyferie
Høst og førjulstid er høysesong for storbyferie, og NOVASOL tilbyr en rekke ferieleiligheter i storbyer over hele Europa. Besøk varme og pulserende Barcelona eller Dubrovnik, la romantikken blomstre i Venezia eller Paris, eller opplev fantastiske julemarkeder i storbyer som Praha og Nürnberg. Storbyene er lett tilgjengelige, og er perfekte for et avbrekk fra hverdagen i høst – enten du vil på shopping, utforske byens uoppdagede skatter eller bare oppleve nye kulturer og impulser.

Vinterferie
Trives du best med ski på beina finner du en rekke spennende destinasjoner over hele Europa. Fra Italia, Tyskland, Sveits og Østerrike lengre sør på kontinentet, til Norge og Sverige i nord, har NOVASOL feriehus, ferieleiligheter og hytter, ofte plassert svært nær skibakkene, som inviterer til lek og moro i snøen. Mange av destinasjonene byr også på spesielle og barnevennlige attraksjoner og opplevelser, noe som gjør dem til reisemål for hele familien, store og små, enten man trives best i bakken eller om man søker andre aktiviteter.

Slik bestiller du NOVASOLs ferieboliger

Finn din feriebolig og bestill direkte på www.novasol.no med rabattkode 2031863. Din rabatt blir fratrukket totalbetløpet med det samme.

NB! Rabatt oppnås kun ved bestilling på www.novasol.no eller ved direkte henvendelse til NOVASOL. Ved bestilling gjennom andre nettsider eller reisebyråer, frafaller muligheten for rabatt.

Du kan også bestille direkte hos NOVASOL på telefon 21 99 90 00 – husk ditt medlemsnummer og rabattkode 2031863!

Bestill feriehus her!

NOVASOLs nyhetsbrev
Klikk her for å abonnere på NOVASOLs nyhetsbrev for å få regelmessige tilbud og nyheter.