• En time på NAF Øvingsbane*

Ta i bruk vår gratis medlemsfordel og finn ut av hvordan du og din bil reagerer.

Vi har 26 øvingsbaner i hele Norge, som er trygge arenaer for å teste utfordringer på vanskelige kjøreforhold. Banene har øvingsfelt i sving, bakke og på rette strekninger.

Husk at dette ikke er et kurs. Dette er kun egentrening og selvrefleksjon om hva du opplever. Treningen du legger igjen på banen kan redde deg og andre fra en ulykke. 

Mange av våre lokalavdelinger åpner også opp sine øvingsbaner en gang i året og arrangerer "Åpen dag". Ta kontakt med din lokalavdeling for mer informasjon.

* per kontingentår

Hvordan bestille time? 

For å bestille time, avtaler du tidspunkt med baneleder på din nærmeste øvingsbane. Tilbudet gjelder i øvingsbanens åpningstider, og det kan være noe begrenset med ledig tid på dagtid, da disse forbeholdes trafikkskoler.

Du finner oversikt og kontaktinformasjon her.

Når du ankommer øvingsbanen til din avtalte time, får du forslag til øvelser du kan gjøre. Dette vil hjelpe deg å bli mer bevisst på hvordan bilen oppfører seg i ulike situasjoner.

Du som øvelseskjører kan også ta i bruk medlemsfordelen (ledsager må være med).

Førerkortopplæring

  • 150 kroner i rabatt på "Obligatorisk sikkerhetskurs på bane" 

Som NAF-medlem får du også 150 kroner i rabatt på "Obligatorisk sikkerhetskurs på bane" i forbindelse med din førerkortopplæring. Ta kontakt med baneleder når du ankommer banen. Vis medlemsbeviset ditt og få beløpet refundert.