Campingferie i utlandet?

Camping Card International (CCI) er et identitetskort som gir deg tilgang til campingplasser.

CCI-kortet gir deg rabatter og andre fordeler på over 3000 campingplasser i 40 land.

Det gis fra 5 til 15 % prosent rabatt på følgende campingplasser:

Tyskland

Camping Mitte

Ligger 18 km vest for Flensburg i en liten landsby som heter Medelby.
En ypperlig overnattingsmulighet for deg som skal videre nedover på kontinentet eller er på vei hjemover. Her tilbys du fine oppstillingsplasser med flere servicefasiliteter og nye hytter med god standard. Plassen har en 5 stjerners status og tilbyr deg flotte sanitær- og servicetilbud. Og ikke minst – et hyggelig dansktalende vertskap som gjør alt for at du skal trives under besøket.
Utleie av hytter.

Adresse
Camping Mitte
Sonnenhügel 1
D-24994 Medelby
Tyskland

Det er mulighet for forhåndsbestilling via hjemmesiden

Østersjøen Camping-Familien Heide

Ligger 12 km nordøst for Eckernförde og ca 20 km nord for Kiel. Til oss kan du komme med bobil, campingvogn, telt eller leie en mobilhytte. I naturskjønne, fredete omgivelser med egen strand. 5 stjerners status, og er helårsåpen.

Adresse
Østersjøen Camping-Familien Heide
Strandweg 31
D-24369 Klein Waabs
Tyskland

Forhåndsbestilling av oppstillingsplasser / mobilhytter er mulig via hjemmesiden.

Portugal

Turiscampo

En ypperlig famileplass på Algarvekysten, 20 km fra Cato San Vicente – det sydligste punkt i Europa og 4 km vest for Lagos. Campingplassen tilbyr deg alt du trenger for å tilbringe en behagelig ferie. Har utmerkede bassenger for barn og voksne, godt utbygde oppstillingsplasser for telt, campingvogner og bobiler og topp moderne hytter og mobil-homes.

Adresse
Turiscampo
E.N.125 Espiche
PT - 8600 Lagos
Portugal

Det er mulighet for forhåndsbestilling via hjemmesiden

Frankrike

Camping La Belle Etoile

Ligger 55 km sydøst for Paris, og det tar kun 25 minutter med tog inn til sentrum av byen. En rolig plass som er et perfekt utgangspunkt for den som vil besøke Paris.
En fin familieplass som ligger ved bredden av Seinen. God beplanting skaper fine skyggefulle områder. Et fint alternativ både for korttids- og langtidsopphold. Området er rikt på historiske og kulturelle severdigheter.
Utleie av hytter / mobil-homes.

Adresse
Camping La Belle Etoile
Quai Joffre
FR-77000 Melun/La Rochette
Frankrike

Det er mulighet for forhåndsbestilling via hjemmesiden.

Château Le Verdoyer

Ligger i den lille landsbyen Champs Romain, 15 km øst for Nontron i Périgord regionen i den nordlige delen av Dordogne. Tilbyr turgåere uante muligheter, og her vil du oppleve mange hyggelige landsbyer med masse god mat & drikke. Et rolig og avslappende sted for deg som ønsker noen dagers selvopplevelser eller en ren overnatting ”på vei videre”. 4 stjerners status og tilbyr deg gode sanitær- og servicetilbud. Fiske- og bademuligheter.

Adresse
Château Le Verdoyer
FR-24470 Champs Romain
Frankrike

Det er mulighet for forhåndsbestilling av oppstillingsplasser og overnatting under tak via hjemmesiden.

Spania

Camping Inter Pals

Denne plassen ligger på Costa Brava kysten, 110 km nordøst for Barcelona og 45 km fra Girona. Beliggende i furuskog med skyggefulle oppstillingsplasser for telt, campingvogn og bobiler, ca 400 m fra stranden. Nye og moderne fasiliteter.
Utleie av hytter / mobil-homes.

Adresse
Camping Inter Pals
Avenida Mediterranea s/n km 4'5
ES-17256 Platja de Pals
Spania

Det er mulighet for forhåndsbestilling via hjemmesiden

Camping Valldaro

En velordnet plass beliggende 35 km fra Girona og 100 km fra Barcelona. Mellom blått hav, fjell og grønne daler, med kort vei til sandstrand i hjertet av Costa Brava.
Moderne og flotte servicefasiliteter. Ideelt for sykkel- og vandreturer. Tilbyr også skyggefulle og plane plasser for overnatting. Utleie av hytter / mobil-homes.

Adresse
Camping Valldaro
Camí Vell 63
17250 Platja d'Aro
Spania

Det er mulighet for forhåndsbestilling via hjemmesiden

Husk å opplyse om at du er NAF-medlem, samt å vise frem medlemskortet ved ankomst, på de respektive campingplassene.

Italia

Camping Villaggio Rubicone

Et førsteklasses 4-stjernes turistanlegg direkte ut mot Adriaterhavet ved Rivieraen i Romagna. Mange former for boalternativer, god varierende underholdning ved animasjonsteamet, idrettsbaner på plassen, fornøyelsesparker, vannland og kunstbyer i nærheten. Dette gjør Camping Rubicone til et ideelt feriemål for
hele familien. Plassen tilbyr 10% rabatt på plasstyper Small, Medium, Large, Silver og Comfort til NAF-medlemmer. Her tilbys også overnatting i hytter, men NAF-rabatt gjelder ikke for denne overnattingskategori.

Adresse
Camping Villaggio Rubicone
Via Matrice Destra 1
47039 Savignano Mare (FC)
Italia