Når du låner bort bilen med Share aktiverer låner en midlertidig låneforsikring som beskytter deg som bileier mot bonustap og egenandel i tilfelle noe skulle skje mens bilen er utlånt. I tillegg hjelper Share med å få frem kostnadene ved å låne bort bilen med beregning av bompenger og slitasje.

Last ned appen her:

 AppStoreBadge.png  google-play.png

Skal gjøre det hyggeligere å låne bort bilen

Share er laget for å gjøre det hyggeligere og tryggere å dele på bilen man eier, slik at biler kan brukes mer, men at det gjøres på en rettferdig måte.

Fordeler ved å bruke Share

  • Midlertidig forsikring når du låner bort bilen din
  • Kompenserer bonustap og egenandel på din forsikring om noe skulle skje
  • Kr 3000,– i egenandel for den som låner ved skade
  • Enkelt oppgjør av bompenger og kjørekostnader med Vipps
  • 20 % medlemsrabatt: Den som låner bilen din refunderes etter turen, da koster turen kr 79,– per døgn i stedet for 99,–

Les mer om Share 

Ofte stilte spørsmål

Låneforsikring fra Share dekker bonustap og egenandel for bileier. Det betyr at eier av bilen først melder inn skaden til sitt eget forsikringsselskap og får dekket disse kostnadene av Share.
Egenandel og bonustap beregnes basert på alle kjente parametere rundt eier og bil, men kan avvike minimalt fra de nøyaktige kostnadene som settes av eierens forsikringsselskap. Share prøver alltid å utbetale litt for mye enn litt for lite og garanterer at du med riktig dokumentasjon alltid vil få dekket avviket.
Du kan trygt låne en bil med Share selv om du er yngre enn det den ordinære forsikringen krever. Dersom noe skulle skje vil forsikringsselskapet legge på en økt egenandel for lav alder som Share dekker automatisk. Dette er helt uproblematisk.
Låneforsikringen leveres av If Forsikring som er et av Nordens største forsikringsselskaper og kåret til beste kundeservice fem år på rad i Norge. Share har valgt å samarbeide med If Forsikring for å gi mest trygghet og de beste opplevelsene.
Selv om Share kan brukes på de fleste biler, dekker ikke Share alle merker og modeller. Dette er fordi noen biler skiller seg ut med høy risiko for noen førere. Som hovedregel dekkes ikke diesel- og bensinbiler med mer enn 249 hestekrefter.

Alle el-biler, med unntak av Tesla Model S, Tesla Model X, Porsche Taycan, Jaguar I-Pace og Audi E-tron, dekkes.

Ved å skrive inn bilens registreringsnummer i Share-appen får du umiddelbart beskjed om bilen dekkes eller ikke. Det er umulig å kjøpe forsikring til en bil som ikke dekkes, så du trenger ikke å være redd for at du kanskje har gjort noe feil.
Share dekker fremdeles egenandelen og bonustap for bileier dersom noe skulle skje. Merk at med delkasko vil ikke forsikringen dekke alle skader på bileiers bil, kun de som allerede inngår i eierens forsikring. Share gir i tillegg gratis veihjelp utover forsikringen.
Ja, så lenge bilen er forsikret i Norge vil Share dekke skader som oppstår i Europa, med unntak av Kosovo.

Registrer nummerskiltet

For å aktivere tilbudet må du registrere nummerskiltet på bilen din i Share. Slik vet Share at hver gang bilen din benyttes kan 20 % rabatt gis til den som låner. Merk at det kan ta 1–3 dager å få refundert pengene.