Tilbudet kan ikke kombineres med andre tilbud eller rabattkoder. Gjelder bare for privatpersoner.

Slik får du rabatten: Når du har lagt varer i handlevognen, går du til kassen. Klikk på «rabattkode». I feltet som kommer opp legger du inn ditt medlemsnummer og trykker «bruk kode». Rabatten kommer da opp på egen linje i ordreoppstillingen.

Vi har et prisløfte på alle deler unntatt på originaldeler og dekk. Finner du samme bildeler billigere en annen plass enn på Skruvat.no, så gir vi deg samme pris pluss 5 % ekstra rabatt! 

20 % rabatt på bremseskiver og -klosser.
Rabatten gjelder når du kjøper bremseskiver og bremseklosser sammen.
Minste kjøpesum er kr 300. Maks et kjøp pr kunde.

Klikk på «rabattkode» når du er i kassa. Legg inn kode: NAFBREMS i vindu som kommer opp og klikk «Bekreft». Legg inn medlemsnr i nytt felt og bekreft.

Tilbudet kan ikke kombineres med andre tilbud eller rabattkoder.
Gjelder bare for privatpersoner.

Gå til kampanjeside 

Trygg E-handel

Vi har en god garanti på alle deler vi selger, og hvis du er medlem hos NAF blir det enda bedre - en full 3-års garanti mot produksjonsfeil. Vi praktiserer også 30 dagers bytterett for å gi deg enda bedre sikkerhet. Det viktigste for oss er at du er fornøyd når du handler hos oss. Vi ønsker å levere en kvalitetstjeneste, og mener virkelig at fornøyde kunder er våre beste ambassadører.

Enormt utvalg av kvalitetsbildeler - til de beste prisene

En stadig voksende katalog med over 500 000 artikler gir et bredt utvalg av kvalitetsdeler til bilen din. Vi samarbeider med industriledende leverandører for å gi den beste kvaliteten og best valuta for pengene. Vi har reservedeler til alle store bilmerker.

Velkommen til Skandinavias største butikk med bildeler på nett!

Gå til skruvat.no