Tilbudet kan ikke kombineres med andre tilbud eller rabattkoder. Gjelder bare for privatpersoner.

Slik får du rabatten: Når du har lagt varer i handlevognen, går du til kassen. Klikk på «rabattkode». I feltet som kommer opp legger du inn ditt medlemsnummer og trykker «bruk kode». Rabatten kommer da opp på egen linje i ordreoppstillingen.

Vi har et prisløfte på alle deler unntatt på originaldeler og dekk. Finner du samme bildeler billigere en annen plass enn på Skruvat.no, så gir vi deg samme pris pluss 5 % ekstra rabatt! 

Fri frakt og 12% rabatt hos skruvat.no 
Bruk ditt medlemsnummer som kode i kassa når du betaler, og du får nå fri frakt på et kjøp i tillegg til dine faste 12% rabatt på bildeler. Med Skruvat prisgaranti er du trygg på at du ikke får samme bildel billigere andre steder. 
Kampanjen gjelder ikke på takboks, motor, dekk, felg og gavekort.
Minimum kjøpesum kr 300,-
Kampanjen gjelder til og med 14. april 2019. 
Bestill her 

20 % rabatt på bremseskiver og -klosser.
Rabatten gjelder når du kjøper bremseskiver og bremseklosser sammen.
Minste kjøpesum er kr 300. Maks et kjøp pr kunde.

Klikk på «rabattkode» når du er i kassa. Legg inn kode: NAFBREMS i vindu som kommer opp og klikk «Bekreft». Legg inn medlemsnr i nytt felt og bekreft.

Tilbudet kan ikke kombineres med andre tilbud eller rabattkoder.
Gjelder bare for privatpersoner.

Gå til kampanjeside 

Trygg E-handel

Vi har en god garanti på alle deler vi selger, og hvis du er medlem hos NAF blir det enda bedre - en full 3-års garanti mot produksjonsfeil. Vi praktiserer også 30 dagers bytterett for å gi deg enda bedre sikkerhet. Det viktigste for oss er at du er fornøyd når du handler hos oss. Vi ønsker å levere en kvalitetstjeneste, og mener virkelig at fornøyde kunder er våre beste ambassadører.

Enormt utvalg av kvalitetsbildeler - til de beste prisene

En stadig voksende katalog med over 500 000 artikler gir et bredt utvalg av kvalitetsdeler til bilen din. Vi samarbeider med industriledende leverandører for å gi den beste kvaliteten og best valuta for pengene. Vi har reservedeler til alle store bilmerker.

Velkommen til Skandinavias største butikk med bildeler på nett!

Gå til skruvat.no