15% rabatt på belysning!
Nå får du som NAF-medlem 15% på all belysning hos Skruvat.no.
Kjøp nye frontlykter, baklykter, tåkelys m.m.

Slik får du rabatten: Når du kommer til kassa klikk på rabattkode og legg inn «NAFLYS» i feltet som kommer opp. I nytt felt legger du inn medlemsnummeret og rabatten trekkes fra.

Pass på at den type belysning du kjøper er godkjent for din bilmodell. 

Tilbudet gjelder kun til og med 23.oktober.

Tilbudet finner du her

Vi har et prisløfte på alle deler unntatt på originaldeler og dekk. Finner du samme bildeler billigere en annen plass enn på Skruvat.no, så gir vi deg samme pris pluss 5 % ekstra rabatt!

Trygg E-handel

Vi har en god garanti på alle deler vi selger, og hvis du er medlem hos NAF blir det enda bedre - en full 3-års garanti mot produksjonsfeil. Vi praktiserer også 30 dagers bytterett for å gi deg enda bedre sikkerhet. Det viktigste for oss er at du er fornøyd når du handler hos oss. Vi ønsker å levere en kvalitetstjeneste, og mener virkelig at fornøyde kunder er våre beste ambassadører.

Enormt utvalg av kvalitetsbildeler - til de beste prisene

En stadig voksende katalog med over 500 000 artikler gir et bredt utvalg av kvalitetsdeler til bilen din. Vi samarbeider med industriledende leverandører for å gi den beste kvaliteten og best valuta for pengene. Vi har reservedeler til alle store bilmerker.

Velkommen til Skandinavias største butikk med bildeler på nett!

Gå til skruvat.no