Tilbudet kan ikke kombineres med andre tilbud eller rabattkoder. Gjelder bare for privatpersoner.

Slik får du rabatten: Når du har lagt varer i handlevognen, går du til kassen. Klikk på «rabattkode». I feltet som kommer opp legger du inn ditt medlemsnummer og trykker «bruk kode». Rabatten kommer da opp på egen linje i ordreoppstillingen.

Vi har et prisløfte på alle deler unntatt på originaldeler og dekk. Finner du samme bildeler billigere en annen plass enn på Skruvat.no, så gir vi deg samme pris pluss 5 % ekstra rabatt! 

Fri frakt på et kjøp 
Bruk ditt medlemsnummer som kode i kassa når du betaler. Da får du fri frakt i tillegg til 12% rabatt på over 500 000 bildeler.
Med Skruvat prisgaranti er du trygg på at du ikke får samme bildel billigere andre steder.
Kampanjen gjelder til og med 20. Februar 2019
12% rabatt gjelder ikke på takboks, motor, dekk, felg og gavekort.
Kjøp her

20 % rabatt på bremseskiver og -klosser.
Rabatten gjelder når du kjøper bremseskiver og bremseklosser sammen.
Minste kjøpesum er kr 300. Maks et kjøp pr kunde.

Klikk på «rabattkode» når du er i kassa. Legg inn kode: NAFBREMS i vindu som kommer opp og klikk «Bekreft». Legg inn medlemsnr i nytt felt og bekreft.

Tilbudet kan ikke kombineres med andre tilbud eller rabattkoder.
Gjelder bare for privatpersoner.

Gå til kampanjeside 

Trygg E-handel

Vi har en god garanti på alle deler vi selger, og hvis du er medlem hos NAF blir det enda bedre - en full 3-års garanti mot produksjonsfeil. Vi praktiserer også 30 dagers bytterett for å gi deg enda bedre sikkerhet. Det viktigste for oss er at du er fornøyd når du handler hos oss. Vi ønsker å levere en kvalitetstjeneste, og mener virkelig at fornøyde kunder er våre beste ambassadører.

Enormt utvalg av kvalitetsbildeler - til de beste prisene

En stadig voksende katalog med over 500 000 artikler gir et bredt utvalg av kvalitetsdeler til bilen din. Vi samarbeider med industriledende leverandører for å gi den beste kvaliteten og best valuta for pengene. Vi har reservedeler til alle store bilmerker.

Velkommen til Skandinavias største butikk med bildeler på nett!

Gå til skruvat.no